Привет колеги!От известно време ми се върти една идея из главата - да подаря кола на жената
Знам, че на нея и харесват (като на всяка жена) VW New Beatle, Nissan Micra, Ford Ka, Citroen C3 и новата Skoda Fabia.За съжаление няма да разполагам с такъв голям бюджет като за Новия Бръмбър, Ц3-ката или новичките Микра и Фабия.От няколко дена заглеждам обявите в мобиле-то за подобно мъниче, скоро може и да тръгна по автокъщите да заглеждам, но не мога да избера на кой модел точно да се спра. Идеята е колата да е абсолютна изненада, затова не съм сондирал много-много за мнения.Моделите, които гледах в мобиле-то са доста, но явни кандидати за слава са следните:Citroen SaxoDawoo MatizFiat Punto2Ford KaHyundai AtosLancia Ypsilon / Y (каква е разликата не успях да разбера)Nissan MicraOpel Corsa (в краен случай)Peugeot 206 / 106Renault Clio2 / TwingoОриентировъчен бюджет: 3000 лева, като за много изгодно предложение мога да се напъна до 4000, но не повече! Ще се търси кола, която е здрава, възможно най-евтина и най-нова година, също така с външен вид, който пленява женските сърца
До 100 к.с. с катализатор - с цел малък данък.Хайде нека който има преки наблюдения върху конкретните модели да ги сподели!П.П. Какво по дяволите значи By Back и Follow Me Home? Тъпичък въпрос, ама ще му търся отговор...Благодаря предварително за всички конструктивни мнения

Коментар