Здравейте колеги! Искам да ви попитам, дали на някой от вас му се е налагало да ползва услугите на спедиторска фирма за пратки с голям тонаж и на голямо разтояние. Става въпрос за прата от над 13 тона от България до Швейцария. На отзовалите се предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спедиторска фирма.
Collapse
X
-
Утре ще ти пратя координати поне на 5 фирми - само дето всичко ми е в офиса.Със сигурност можеш да започне проучването си с http://www.schenker.bg/Наистина обади се и на DHL - www.dhl.bg - пуснаха много добра услуга за тежки товари, ама 13 тона са си доста - скъпо е.Ако не е много спешна - пиши ми, ще ти дам телефони на спедитори занимаващи се с групажни товари на по тънки цени.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Mindzu написа:0886 077 808 Гергана. Фирмата не помня точно как се казваше. Беше нещо ЕТ Теню Топалов - мисля. Момичето ми е приятелка и от нея знам, че са сериозна фирма. Провери ако искаш, може да ти свършат работа. Кажи че Мина ти е дала номера.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Mindzu написа:0886 077 808 Гергана. Фирмата не помня точно как се казваше. Беше нещо ЕТ Теню Топалов - мисля. Момичето ми е приятелка и от нея знам, че са сериозна фирма. Провери ако искаш, може да ти свършат работа. Кажи че Мина ти е дала номера.
Коментар
-
Вили Бетц дават добри оферти, доста добри цени ми предложиха, но има една фирма Трансленд.... на никой не я препоръчвам адски некоректни- отношението им към клиента е ужасно, все едно те ще ми дават пари братче- не аз на тях, пък и дават доста високи цени- не я препоръчвам на никой, ако на някой му се наложи де . Поради допълнителна уговорка с получателя дестинацията на пратката се измести доста и много от фирмите отказват да я возят, но ще се оправим. Още веднъж благодаря за отговорите колеги.
Коментар
-
Колеги, не искам да обърквам никой, но от 8 години се занимавам с транспорт и съм разбрал, че най добри цени за товар дават само малки превозвачи......големи спедиции като Вили Бец, Шенкер, Скорпион Шипинг. Деспред, Вектра и т.н.....са много скъпи ! ако мога да помогна на ЛС!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Колеги, не искам да обърквам никой, но от 8 години се занимавам с транспорт и съм разбрал, че най добри цени за товар дават само малки превозвачи......големи спедиции като Вили Бец, Шенкер, Скорпион Шипинг. Деспред, Вектра и т.н.....са много скъпи ! ако мога да помогна на ЛС!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ние ползваме това:Юнимастърс http://www.unimasters.com/както и DHL/DANZAS (www.dhl.bg)Иначе ето и други фирми, от които имаме разни оферти за транспорт:Атлас Карго - София - 02 / 4950378Ин-Екс ЛР ЕООД - София - 02 / 9560689Савино дел Бене България ЕАД - София 02/ 9881430Мобилле ООД - Варна 052 / 633031 www.mobille.bgWorld Transport Overseas - София 02 / 9631421 www.wto.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар