Малииии, ми тя голяма сладурана! Да ви е живичка и здравичка и да само да ви радва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колегата Иван Енчев от форума стана баща!
Collapse
X
-
Честито колега!!!Да ви е жива и здрава и да ви радва много!!!п.п. Малии като прочетох Иван Енчев и ми прималя, и аз се казвам такаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Честито колега! Пожелавам много здраве на малката и на семейството ти и ти пожелавам поне още едно такова съкровище.Иначе тук, в нашия форум има много точни хора и няма да забравя как на 24.04.2007 г. - тогава се роди дъщеря ми - за 4 часа темата ми беше станала 4-5 страници с пожелания или над 50 мнения.
Коментар
-
Мерси колеги , за пожеланията! Малката е много жизнена , закърмена е с музика :D и много обича да се вози в кола :D Още веднъж ви благодаря за пожеланията , а пък като поотрастне предполагам , че ще е голяма автомобилна фенка ! Хайде , за сега това от мен , пък като поизтрезнея ще дам още снимки! :D.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар