Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колегата Иван Енчев от форума стана баща!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малииии, ми тя голяма сладурана! Да ви е живичка и здравичка и да само да ви радва!

Коментар

Честито колега!!!Да ви е жива и здрава и да ви радва много!!!п.п. Малии като прочетох Иван Енчев и ми прималя, и аз се казвам така
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито колега! Пожелавам много здраве на малката и на семейството ти и ти пожелавам поне още едно такова съкровище.Иначе тук, в нашия форум има много точни хора и няма да забравя как на 24.04.2007 г. - тогава се роди дъщеря ми - за 4 часа темата ми беше станала 4-5 страници с пожелания или над 50 мнения.

Коментар

Честито !!!Да ви е жива и здрава!И всички вие покрай нея!
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Мерси колеги , за пожеланията! Малката е много жизнена , закърмена е с музика :D и много обича да се вози в кола :D Още веднъж ви благодаря за пожеланията , а пък като поотрастне предполагам , че ще е голяма автомобилна фенка ! Хайде , за сега това от мен , пък като поизтрезнея ще дам още снимки! :D
            .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Брей, че хубавица! А и с перфектни мерки!Да ви е жива и здрава и много да ви радва. p.s. А изтрезняване след раждане на ДЕТЕ според мен НЯМА. Пиянството държи цял живот. Желая ви го от сърце.
              Lupo - The Monster
              Е83 3D

Коментар

Честито и от мен!Да расте жива и здрава!
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

Working...
                X