Един колега от форума стана баща, но каза че не иска да го каже публично. Аз обаче го поздравявам публично, но запазвам името му в тайна, каквото е неговото желание! Вероятно някои от вас са получили ЛС от него и знаят.Колега Х , ЧЕСТИТО ! Да е живо и здраво бебето!!!! дай-боже всекиму!!!!Едва ли има по-хубаво от това да прегърнеш нов живот, който е част от теб!ЧЕСТИТО още веднъж!За да остане темата автентична, няма да променям водещия пост, а само заглавието.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колегата Иван Енчев от форума стана баща!
Collapse
X
-
Ами честито отроче и живо и здраво на колегата Х. Аз не виждам причина да крие бащинството си, та това е гордост все пак... Малките изключения не ги вкарвам в сметкатаИ наздраве!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев
Аз също искам да поздравя колегата и да пожелая на отрочето ористниците да го орисат с най-хубавото, което може да се случи на един човек.И се извинявам се неделикатността ми, но когато съпругата ми забременя, исках да кажа на целият свят.....да го изкрещя буквално, а незнам какво чудо ще бъде края на април, началото на май, когато бебето ни се роди. В този смисъл, искам да кажа, че такива неща не се премълчават, те се казват....в този шибан напрегнат живот, това ни е едно от нещата, които трябва да изкрещим, за да чуят всички.....а не да ги крием.....колега, очаквам да излезеш от анонимност, след като изтрезнееш....
Коментар
-
Преди година и 1 месец като се роди синът ми - прозвънях всички в указателя на телефона ми - над 200 човека, оказа се, че половината дори са ми загубили координатите и много се израдваха... Но пък знае ли човек - може хем да се радва, хем да е притеснен да не му го урочасаме...Абе да му е живо и здраво! А на теб - успех в търпението до Април-МайSteliyan's Life!
Коментар
-
Мерси колеги ! Аз съм колегата с бебето! Отначало реших да не вадя на яве тази най-голяма за мен радост , поради ред причини ( във форума) , но сега виждам колко много хора има тук , които могат да се радват , наравно с тези които имат повод за това :D Клоега ogi28 , специални благодарности за теб , оценявам това , което направи и правиш , за това бъди сигурен че винаги можеш да разчиташ на мен , за каквото и да е било ! :D Та колеги това е дъщеря ми , казва се Венелина , роди се на 19.01.2008 вечерта около 21:45 - 22:15 , висока 51см , с тегло - 3,290кг :D.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Да ти е жива и здрава момата. И ... ти кво правиш тука бе??? Я марш да я поливаш с марков алкохол, че да расте здрава и красива!!!Steliyan's Life!
Коментар
-
Ама тя много красива, бе!!! :DДа ти е честита и най-вече здрава!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар