Здравей, радвам се, че има и участници от Клуб Фолксваген - тъкмо дискусията ще стане по-интересна. Искам само да ти напомня, че сравняваме Голф с Типо и ако не си изкарал поне няколко часа в Типото, няма как да знаеш разликата Приятни моменти във форума!
Първо мерси за пожеланието. Значи според мене е малко неуместно сравнението защото 2-ката тръгва 84-а година, а Типото доколкото знам 88-а., другото дето не виждам смисъл е след като човека си е взел вече Типо /да му е честита новата придобивка/ да пуска такава анкета, това си взел и като свикнеш много ще си те кефи. Ако беше взел Голфа и с него щеше да свикнеш и т.н. Ако я пуснеш във нашия форум резултата сигурно ще е 98%:2% за Голфа. Нормално е да има пристрастие и пак казвам не ми допада много на външен вид, но доколкото знам Типото е било кола на годината преди години.
Mitko написа:
Това за среща на клубовете и обмяна на опит много ми хареса.
Ми трябва да сме единни, а не да се ядеме като животни. Все пак общо взето сме на близка възраст /аз съм на 24/ и в тая скапана държава като никой не мисли за хората поне да не си затормозяваме живота с излишни спорове и т.н.
хахах и мене ме убеждаваха че е могло да си намеря голф 2 за тези пари. Можех - ама нямах желание да търся. Ама кво говориме тука - голфа си е машина - замени москвича в сърцата на доста хора и сега и какъв оптичен тунинг търпи не ми се говори.
Все пак да не забравяме, че много от лошия имидж на голфа дойде от разни самозвани пилоти от село. Иначе не мога да отрека, че голфа е здрав автомобил - имал съм двойка турбодизел и бях доста доволен.
що за тема ебати !!!купих си ма вие кажете ... ми ако бяха ти казали "ме не става типото" и щеше да го блъснеш нейде в некой довар ли !!?никси го знам още от фауве форума и той е добра извадка и пример за притежател на фауве ...аз кво да направа че има куп селяндури с голф-ове които прават поразии ?ми и аз съм имал голф и не мога да кажа че е зле !! и няма и да го сравня с типо ... просто щото няма смисъл да ги сравнявам ... коли са ... толкоз ... кой квото си хареса ... ако по критерии някакви трябва - тва е друг филм ...ония мушмули от форума на пежо дето редовно циврят от голфаджиите кво требе да им кажа - да фляза и да кажа - ми бастуни умрели - моя голф гти го разцепи един собственик на пежо - едвам уживях ... ко праиме ? тъпи ли сте или не можете да карате ? аз мисля и двете !!! ... там са като ощипани госпожици сичките ...просто гледайте и тука да не става тай ... за всяка марка може да се каже така ...поздрави :D
ХИ фенове незнам зажас ама наи се пла6 от перни6ки голф2 бял с тасоже от илиенци илепенка на задното стакло ремус. Незнам за6то ама имам фобия от тая кола "ТИЯ ТРЕБЕ ДАСЕ ТРЕБАТ В ЗАРОДИ6..."както биказала мутрата от вица за влака и 4аиника. Моля вси4ки перни4ани да ме извинят но ...
ХИ фенове незнам зажас ама наи се пла6 от перни6ки голф2 бял с тасоже от илиенци илепенка на задното стакло ремус. Незнам за6то ама имам фобия от тая кола "ТИЯ ТРЕБЕ ДАСЕ ТРЕБАТ В ЗАРОДИ6..."както биказала мутрата от вица за влака и 4аиника. Моля вси4ки перни4ани да ме извинят но ...
ми - аз незнам ама - ти не мислиш ли че тва мнение сме го чели поне в 10 други форума в различни калибровки и - незнам за тебе - ама мисля че по-изтъркано от него едва ли има. и - аз незнам за теб - ама в младост имате бая състезатели с голфове ... - незнам за теб -
ми - аз незнам ама - ти не мислиш ли че тва мнение сме го чели поне в 10 други форума в различни калибровки и - незнам за тебе - ама мисля че по-изтъркано от него едва ли има. и - аз незнам за теб - ама в младост имате бая състезатели с голфове ... - незнам за теб -
Сори батка ама мнението сие мое тва 4е сиго 4ел по др. фороми добре явно доста виси6 в нета но то сие така както го казвам даржа да отбележа ЗА МЕН 6ТОТО И АЗ НЕЗНАМ ЗАТЕБ...
Сори батка ама мнението сие мое тва 4е сиго 4ел по др. фороми добре явно доста виси6 в нета но то сие така както го казвам даржа да отбележа ЗА МЕН 6ТОТО И АЗ НЕЗНАМ ЗАТЕБ...
ми виса ... без такии като мене сайтове нема да има ...ама тва мнение НЕ СИ Е ТВОЕ и да ма прощават махленските кафеджии - ако ме разбираш кво искам да ти кажа.
Коментар