Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo vs Golf 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Tipo vs Golf 2

Според мен е абсолютно безсмислено да пускаш такава анкета тук - даже не знам откъде се е явил този един глас - та то само снимките като гледаш, без да разбираш нищо от коли, няма да има спор....
    Alles in Ordnung

Коментар

Е как... Golf 2 много ясно! Много здрави коли еййй, много вървят и много тунинг търпят, германска изработка бе! Кво е туи Tipo... италиански таралясник, опитали се хората да направят нещо като ВЕЛИКИЯ Голф, ама а де! Да си правят там спагетите и пиците и с коли да не се занимават! mvmrik ама ти сериозно ли? :D
      #FiatBg

Коментар

Какво сериозно ли? Пуснах тази анкета тук, защото ме издразниха от оня форум. Повечето са за Голфа, аз имам Типо и е поне 10 пъти по-добро от грозния голф.

Коментар

mvmrik написа:
          Какво сериозно ли? Пуснах тази анкета тук, защото ме издразниха от оня форум. Повечето са за Голфа, аз имам Типо и е поне 10 пъти по-добро от грозния голф.
          Мани ги тия специалисти от тоя форум.Се много знаят :D
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз бях точно пред тази дилема като си купувах кола....Главно заради парите,и двете бяха сходни...Всички казваха мани го тоя италиански трошляк,вземай голфа....Заради което пък ми се изостри любопидството какво й е толкова лошо на Типото....Накрая просто влязох в него....и си тръгнах с него.....Ами аз съм 1,90 и не предполагах че е толкова широко вътре,това е...Като цяло съм доволен не ми е правила големи проблеми вече 7000км,да се надявам че и няма да прави.Забелязах само един голям недостатък....ами наистина е голям трошляк на лош път ,имам предвид возията......,а окачването й е супер стегнато.А и още нещо което не мога да реша дали е недостатък още...кви са тия 4000rpm при 120км/ч..?...италианска му идилия...НО...като цяло извода е че Голфа е касетка от домати.
            Fiat Tipo 1.6i.e,159A3.046

Коментар

Vlado написа:
              ........като цяло извода е че Голфа е касетка от домати..............
              голям майтап, и все пак Голфа със сини лампички и ремус е над всичко

Коментар

Мите,15 конски сили за накрайника и 10 за лепенката.
                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                Трезвен ТУК не пиша!
                Un Italiano Vero

Коментар

мисля че няма база за сравнение къде ще сравняваш типо с голф. онова от вътре е дялкано с брадва пък да не говорим и за динамични характеристики,екстри и т.н.
                  Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
                  ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Според мен сравнението е невъзможно, защото двете коли са правени с различни цели- едната е правена да вози хора, а другата- картофи :P .
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                    Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Реших да сравнявам точно тези 2 коли, защото си взех Типо за 2600 лева и след това всички ме питаха: "Нямаше ли голф двойка за тия пари"? И като почна да им обяснявам че не ми харесват смотаните голфове се опитват да ме разубеждават че били много по-добри.

Коментар

Взел си правилното решение! Стягай си го да те вози и топли! :D Ще видиш постепенно как познатите с Голфове наоколо ще започнат да ти завиждат за добрата сделка.
                        Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
                        /Dedra 1.8 i.e./

Коментар

Ха здравейте. Аз съм от VWCLUB форума и да ви кажа честно имате доста да учите още. Ясно е че сте Фиат фенове тука ама е много тъпо да се плюят така другите марки. Както и да е. Аз карам 2 2-ки и Пасат и едно Уно от време на време. Е вярвайте ми Уното е 92 и не може да се сравнява с Голфа /нощо че е 85/. За Типото нямам наблюдения, но аз лично не го харесвам /но не го и обиждам/. Общо взето от по-старите фиати ми допадат само Купе и Пунто. Що се отнася до външния вид на Типо-Голф, нали знаете че италиянците си падат дизайнери повече.И накрая няма лоша кола има лоши стопани и скапани пътища. И Типо и Голф и квото ще да е като скочи в една хубава дупка му се е.ава м.мата, така че кой каквото има да си кара и най-вече да си се грижи добре за колата за да няма проблеми. Лошото е че на последък много лошо име придоби Голфа и то от някви недодялани селянчета дето току що взели книжка и се качили на ГТИ-то. Едно мое наблюдение - когато съм с Уно-то или Голфа, никой не те зачита като участрник в движението, а когато съм с Пасата е съвсем друго. Аз съм си един и същ и стила ми на каране е същия, но явно за другите участници в движението РАЗМЕРА има значение.Айде със здраве, а може и една обща срещичка да направим.

Коментар

Здравей, радвам се, че има и участници от Клуб Фолксваген - тъкмо дискусията ще стане по-интересна. Искам само да ти напомня, че сравняваме Голф с Типо и ако не си изкарал поне няколко часа в Типото, няма как да знаеш разликата Приятни моменти във форума!
                            Alles in Ordnung

Коментар

Working...
                            X