Не искам да се заяждам, или нещо да припирам, ама какво стана с прословутия календар на форума.....?В Алфа ффорума календара е готов!!!. Тук се изпокарахме, кой с коя снимка да участва....и сега никой нищо. Ще се прави или все пак или да не чакаме????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става с Календара на Фиат Форум???
Collapse
X
-
Какво става с Календара на Фиат Форум???
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Ако имам време, и се хвана да го направя.....да се хващам ли или някой работи по въпроса?????СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явно няма да го бъде календара. Просто не се намери човек който да владее правенето на календари Едит: После видях поста ти. Доколкото знам не се работи. Ако имаш възможност и желание - пробвай.__________________________________________ _________________________Обикновенно ако се вълнувам от някой въпрос който е разискван, преди да пусна нова тема първо пускам търсачката ...При последното питане дори се намериха добри хора които ни предложиха своя
Коментар
-
Утре ще кажа цени и предложения.За да няма спорове, някой модератор може ли да селектира кои снимки останаха за календара????СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ок - 6-7лв, пиши ме и мен.Предлагам да се направи списък в тази тема, който иска, да преведем по сметка парите на колегата а той да поеме ангажимента някой да ги докара до София. Ако трябва аз ще ги раздам на Софианци. Само soulkeeper да отвори една негова си сметка. Така ОК ли е?Освен това, дай го по скайпа, да го кача за който иска да си го разпечатва.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Ок - 6-7лв, пиши ме и мен.Предлагам да се направи списък в тази тема, който иска, да преведем по сметка парите на колегата а той да поеме ангажимента някой да ги докара до София. Ако трябва аз ще ги раздам на Софианци. Само soulkeeper да отвори една негова си сметка. Така ОК ли е?Освен това, дай го по скайпа, да го кача за който иска да си го разпечатва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар