Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на дълги при системи H1, НЕ !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми да...човека иска да се запознае с теб....но ти не щеш И както казваш - тъпо е да говориш без да го пзонаваш плюс доказано (технически) е, че конете са му повече

Коментар

Касова бележка.. от дино искаме да видим тея сме ги слушали!
      "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

той колегата сигурно се е ядосал, защото мнението ти очевидно е предразсъдък. Само ако си видял снимките на ксенона му в другата тема..... без коментар - перфектно осветление и съм дълбоко сигурен че няма да те заслепи! И на blagun ли ксенона ще те заслепи? щото неговия е точно от псевдо-то. А какво очертание прави - мечта!!! А какъв реглаж има... по-голяма мечта! А па вие дето се карате във форум за глупости - най-голямата ми мечта....

Коментар

Напълно подкрепям опасенията на колегата JO_666, но...винаги има едно "но", когато става дума за евтини системи. Истиският ксенон пали от раз, без характерното присвяткане и не се влияе толкова от честата му употреба. За нашите възможности, ксенон за дългите не е подходящ. Аз се замислям за такъв за халогените, но не мога да намеря 3200К(жълтеникав), белия не е много удачен за мъгла.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

ogi28b написа:
            той колегата сигурно се е ядосал, защото мнението ти очевидно е предразсъдък. Само ако си видял снимките на ксенона му в другата тема..... без коментар - перфектно осветление и съм дълбоко сигурен че няма да те заслепи! И на blagun ли ксенона ще те заслепи? щото неговия е точно от псевдо-то. А какво очертание прави - мечта!!! А какъв реглаж има... по-голяма мечта! А па вие дето се карате във форум за глупости - най-голямата ми мечта....
            Всеки има право на мнение, аз не съм тук да се карам с хората а дъбъда полезен с нещо ако мога !!! И аз съм човек и от време на време се изпускам !!!Rokambol, някъде гледах че продават крушки 3200К, ако намеря адреса ще пиша !!!
            Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

JO_666 написа:
              Всеки има право на мнение, аз не съм тук да се карам с хората а дъбъда полезен с нещо ако мога !!! И аз съм човек и от време на време се изпускам !!!Rokambol, някъде гледах че продават крушки 3200К, ако намеря адреса ще пиша !!!
              Бяха ми обещали, но накрая ми казаха, че само марковия е с температура 3200К. Китаеца почва от 4000К. Все пак ако намериш инфо, давай
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
              X