Мислех си и за ксенон на дългите светлини при системи H1 и стигнах до извода, че не само е излишен но дори опасен, защо ???Карате на къси, около 30мин, решавате да преминете на дълги които са ксенон (присвятква като свткавица на фото апарат )не се пали веднага като халгенната крушка , може неволно да се разсеете от премигването му ............ !!! Решавате да присветнете на автомобила срещу вас, мисля че няма да му бъде приятно дори може би опасно да види ефект като от свткавица на фото апарат !!!Очаквам мнения !!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на дълги при системи H1, НЕ !!!
Collapse
X
-
С риск да ми се нахвърлят колегите, ама с тия ксенони напоследък стана ужасно. Всеки си е сложил на смотаната кола, която я струва колкото лаптоп от среден клас я не..., кой регулирал кой не... Просто вечер по слабо осветен път с трафик (като околовръстното) е мъка... всеки 3ти те заслепява, ни дупки можеш да видиш, ни завой, нито нищо...Сега сигурно всеки ще скочи, че неговите са идеално настроени а на другите не, и че то не зависи от фаровете а от човека зад тях и т.н...Но, като не можеш да се бориш със системата, стани част от нея, ще си сложа и аз
Коментар
-
не съм запознат с ефектна на ксенона, но не би ли трябвало като пуснеш дълги късите да не мигват, дотам захранването си е постоянно и те си светят просто за дълги псукаш и другата секция на фара. така че освен едно увеличаване на светлината колко плавно колко не не знам дали ще се получиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
sev написа:не става въпрос за къситеа за дългите - просто ксенона пали по свой си начинв началото намаля интензитета, докато загреес две думи трябва да държиш лостчето повече времеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
sev написа:не става въпрос за къситеа за дългите - просто ксенона пали по свой си начинв началото намаля интензитета, докато загреес две думи трябва да държиш лостчето повече времеFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
pakumba написа:sev написа:не става въпрос за къситеа за дългите - просто ксенона пали по свой си начинв началото намаля интензитета, докато загреес две думи трябва да държиш лостчето повече времеFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Sashe написа:С риск да ми се нахвърлят колегите, ама с тия ксенони напоследък стана ужасно. Всеки си е сложил на смотаната кола, която я струва колкото лаптоп от среден клас я не..., кой регулирал кой не... Просто вечер по слабо осветен път с трафик (като околовръстното) е мъка... всеки 3ти те заслепява, ни дупки можеш да видиш, ни завой, нито нищо...Сега сигурно всеки ще скочи, че неговите са идеално настроени а на другите не, и че то не зависи от фаровете а от човека зад тях и т.н...Но, като не можеш да се бориш със системата, стани част от нея, ще си сложа и азBravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Sashe написа:С риск да ми се нахвърлят колегите, ама с тия ксенони напоследък стана ужасно. Всеки си е сложил на смотаната кола, която я струва колкото лаптоп от среден клас я не..., кой регулирал кой не... Просто вечер по слабо осветен път с трафик (като околовръстното) е мъка... всеки 3ти те заслепява, ни дупки можеш да видиш, ни завой, нито нищо...Сега сигурно всеки ще скочи, че неговите са идеално настроени а на другите не, и че то не зависи от фаровете а от човека зад тях и т.н...Но, като не можеш да се бориш със системата, стани част от нея, ще си сложа и азFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:chris написа:Sashe написа:С риск да ми се нахвърлят колегите, ама с тия ксенони напоследък стана ужасно. Всеки си е сложил на смотаната кола, която я струва колкото лаптоп от среден клас я не..., кой регулирал кой не... Просто вечер по слабо осветен път с трафик (като околовръстното) е мъка... всеки 3ти те заслепява, ни дупки можеш да видиш, ни завой, нито нищо...Сега сигурно всеки ще скочи, че неговите са идеално настроени а на другите не, и че то не зависи от фаровете а от човека зад тях и т.н...Но, като не можеш да се бориш със системата, стани част от нея, ще си сложа и азBravo 1.6 16v
Коментар
-
Абсолютно съгласен с водещия пост! Не дай боже насрещния да е в лек завой и самите негови фарове да са слабички..... малииииии направо в канавката излита, а ти си мислиш "бе кво им става на тия хора тази нощ бе, ненормални ли са, кви са, камикадзета ли са...."Pakumba, късите мигват много готино като палиш дългите, ако говорим за браво/а преди 2000 година.Самото преминаване на колата през дупка води до ефекта на светкавицата за насрещния, ако си на къси, та какво остава ако му пуснеш насочения дълъг към него и го "светнеш".....
Коментар
-
chris написа:Сори, нема повече.Само за сведение - тия псевдо-ксенони пречат и като са регулирани.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:chris написа:Сори, нема повече.Само за сведение - тия псевдо-ксенони пречат и като са регулирани.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар