Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велик ЦСКА! 1:0 в Леверкузен!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Велик ЦСКА! 1:0 в Леверкузен!

Честито на всички за победата на ЦСКА и най-вече за добрата игра която показаха армейците! Съдията п******т! Жалко за Левски - първото полувреме показаха стабилна игра и много красив гол на Бардон... Малшанс.От Литекс очаквах повече... И тук малшанс.Локо Пд пък беше на прага на сензацията! Жалко че не предаваха тоя мач по ТВ... В крайна сметка - и тук малшанс.Първия учебен ден беше добър за нашите "евро-ученици"! :DПогледнато като цяло - и четирите ни отбора имат реални шансове! Надявам се поне два от тях да продължат напред!Успех в реваншите!
    1997 Brava 1.6, 16V

КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ЦСКА е в групите на УЕФА, а германците отлитат да търкалят аспиринчета в Леверкузен.

Коментар

ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!!! Велик отбор няма две мнения по въпроса.
      Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Браво на момчетата.Машала
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аиде Честито и на вас Левскарчета

Коментар

Тази година нашите ни изненедват. Честито и на Левски. БРАВО!!!
            Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Страхотна футболна вечер :D
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Честито на всички.Въпреки загубата - поздравления и за локото.Аз обаче съм най-изумен от това:http://www.7sport.net/archive7ds/200...g/d4101_16.htmПубликувано е в понеделник.
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Честито и на Литекс и на Левски :P , жалко за Локото . Иначе ЦСКА игра най-добре и наистина е най-добрия отбор в България . Леверкузен беше отбора на 2ро място по въпросните коефициенти в ранглистата на УЕФА. Това значи, че може и от групите на УЕФА да излезем, защото ще са 5 отбора - два мача навън, два домакин и 3 отбора продължават, регламента мен лично много ме кефи Успех на всички БГ отбори
                  FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Освен всичко друго в предсказанието на Теодора Стефанова ме радва и изречението "ЦСКА ще е шампион в България за това първенство." :D :D :D ... макар че едва ли някой се съмнява в това
                    Fiat Brava 1.9 TD 100

Коментар

След тегленето на жребия:1. ЦСКА имат РЕАЛЕН шанс да прескочат групите, и хич няма да се изненадам, ако се завършат на 1-во място с 3 победи и равенство с Монако :D, и така... до финала2. Левски трябва МНОГО да се напрегнат и да устискат 3-то място3. Литекс в "лека" група, но не мисля че ще успеят, все пак УСПЕХ!4. За мое съжалиение и трите ни отбора се разминаха с АС РОМА

Коментар

Working...
                      X