мисля че ще може някои да даде и някоя идея за това ка се обезопасява леглото че моита щерка вече почва да ходи и в кревата и е направо ад ,всичко хвърля дърпа и ме е страх да не падне че се мъчи да излиза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде спят нашите прекрасни ангелчета
Collapse
X
-
Ето ги нашите легла:За обезопасяване не знам, и двете са достатъчно дълбоки и трудно можеда се прескочат засега. Освен това едното е на две нива - като е малко бебето е по-нависоко за да ти е по-лесно, а като порасне сваляш нивото да не изкача.А пък като порасне още му се махат решетката и таблата отзад и си става нормално легло.п.с. Едното легло по подобие на колегата от другата тема е поосвежено.Но само го боядисах, докато той може да отваря работилница направо.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Има бе, как да няма. Дори нашия креват е такъв като вашия, но ... венге. Иначе - какво да му обезопасявам - моя звяр ако реши да излиза тоя смешния МДФ няма да го спре въобще.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев
Ето го и нашето легълце....на таткото направо му се ...., докато го сглоби, щото незнам поради каква причина, не намерихме инструкцията, даже се оказа, че капака на ракличката отзад не е сложена добре, та я зарязах за следващият път, като се прибера. Иначе леглото е супер, многофункционално. Като се махне шкафчето в дясно и кошарката, става голямо легло. Т.е. госпожицата ще е подсигурена с креватче поне до 5-6-ти клас......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар