Е, аз пък от hit-ko не съм доволна, защото на 2 пъти ми обърка поръчката, въпреки че изрично споменах всички уточнения при 1-вия ни разговор. Това беше отдавна и за да не стават грешки при произнасянето на определени части по телефона, може би за по-добра прецизност са казали на колежката да направи поръчка чрез сайта. По-скоро съм склонна да смятам, че имат спешъл отношение към женското съсловие, колкото и да ми е неприятно. Все пак не сме толкова зле, молим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане отностно hit-ko
Collapse
X
-
части
не знам как си поръчвате части но поръчка по телефона и с писма е малко трудно/ но възможно /не може отсреща човека да знае всички части на изуст щото само по каталог не винаги става /от личен опит / има различни фирми и различни цени тук ходиш по магазините с часта и пак не могат да се оправят а камо ли по телефона така че стават и обърквания все едно да каже някой по телефона да му направя ключ /имало е и такива /
Коментар
-
Към сайта на хит-ко има форум. Ето линка: http://axm-auto.com/pBB2/index.php?s...fbПросто се регистрирай там, както в тоя форум и обясни за какво става въпрос!Отстъпката за съфорумци е 10%.
Коментар
-
Христо от Хит-ко се свърза с мен и днес очаквам отговор...беше много мил и смятам,че всичко ще се оправи.Не мисля,че е кой знае колко сложно да се поръча по интернет или телефон след като знам точните части и тяхното наименование.Просто от него исках съвет за това кои части са по-качествени...за мен на този етап това е важно.Понеже видях че в сайта има доста различни предлагани марки части за автомобили и незнам за какво става дума и кое е по-добро от кое...за това помолих за директен съвет от него.Защото видях,че разликата в цените не е голяма и няма да се циганя за някакви стотинки.Важното е човек който разбира да ми посъветва и веднага поравя поръчка...това е...
Коментар
-
Bella написа:Христо от Хит-ко се свърза с мен и днес очаквам отговор...беше много мил и смятам,че всичко ще се оправи.Не мисля,че е кой знае колко сложно да се поръча по интернет или телефон след като знам точните части и тяхното наименование.Просто от него исках съвет за това кои части са по-качествени...за мен на този етап това е важно.Понеже видях че в сайта има доста различни предлагани марки части за автомобили и незнам за какво става дума и кое е по-добро от кое...за това помолих за директен съвет от него.Защото видях,че разликата в цените не е голяма и няма да се циганя за някакви стотинки.Важното е човек който разбира да ми посъветва и веднага поравя поръчка...това е...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар