Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане отностно hit-ko

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питане отностно hit-ko

някои знае ли дали при хит-ко може да се пазарува с отстъпка,че ми предстои смяна на доста части и сигурно ако ги взема от него,ще ми е по изгодно.И как става,заявката.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

ЯМБОЛ hit-ko - Христо - 0888 515974; Сервиз - 046 663300

Коментар

може естествено :D звънни му по телефона и се разберетеще ти го пратя...Авео ми изпревари :Dаз ако живеех в Пловдив, бих отишъл направо при него за смяната
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

отговор

Наи вероятно,наистина по добре да отида,на място.Мерси за тел...
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

sev написа:
          може естествено :D звънни му по телефона и се разберетеще ти го пратя...Авео ми изпревари :Dаз ако живеех в Пловдив, бих отишъл направо при него за смяната
          Ми че той е в Ямбол, какво общо има Пловдив с това?
          http://www.pljuvalnik.com
          Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

ами ще ти свърши качествено работатаи то на добра цена

Коментар

В заглавието на темата - в думата ОТНОСНО има само една буква "т" ( тъ ) , на втора позиция в думата.

Коментар

На мен ми е по добре да си поръчам каквото и да е било от него защото ако тръгна да обикалям по магазините се изнервям от некадърни продавач консултанти и некадърници.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
                  НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

звънни направо на Христо

Коментар

sev написа:
                      звънни направо на Христо
                      Пратих му лично съобщение тук във форума и ще чакам отговор,дано да го види днес...ако ли не след 12 часа ще му се обадя лично да поръчам.

Коментар

Bella написа:
                        sev написа:
                        звънни направо на Христо
                        Пратих му лично съобщение тук във форума и ще чакам отговор,дано да го види днес...ако ли не след 12 часа ще му се обадя лично да поръчам.
                        Сега погледнах сайта има доста продукти и всички са на горе долу еднаква цена,но аз незнам кои са по-качествени и това също играе огромна роля.Просто ми писна от некачествени неща и за това ми трябва малко консултация и ще се надявам Христо да се включи до няколко часа ако не ще му звъня,то е ясно.И с голям късмет до 1 седмица ще имам отново кола :D

Коментар

Bella написа:
                          Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
                          В офиса или в сервиза звънна?www.axm-auto.com е сайта. Христо е изключително любезен и щом е успявал да намери търпението да ми отговори на тъпите ми въпроси..., но както вече забелязах ти си изключително остра и твърдоглава личност. Още лятото ти бях казал за първите ти проблеми да отидеш в ЯМбол, но не...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                            Bella написа:
                            В офиса или в сервиза звънна?www.axm-auto.com е сайта. Христо е изключително любезен и щом е успявал да намери търпението да ми отговори на тъпите ми въпроси..., но както вече забелязах ти си изключително остра и твърдоглава личност. Още лятото ти бях казал за първите ти проблеми да отидеш в ЯМбол, но не...
                            Ооооо,моля те....нямаш и грам идея що за човек съм аз......айде да не си правим психо-анализи тук.Звъннах на стационарният телефон и предполагам,че това е на офиса.Писала съм на Христо и вярвам,че ще се разберем...ако до днес до към 12-13 часа не влезне във форума и не види съобщението ще му се обадя и на мобилният телефон....просто защото не искам да го безспокоя по телефона....

Коментар

Добре де - с твоята кола какво се случва - каква е диагнозата...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X