някои знае ли дали при хит-ко може да се пазарува с отстъпка,че ми предстои смяна на доста части и сигурно ако ги взема от него,ще ми е по изгодно.И как става,заявката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане отностно hit-ko
Collapse
X
-
Явор Митев
-
sev написа:може естествено :D звънни му по телефона и се разберетеще ти го пратя...Авео ми изпревари :Dаз ако живеех в Пловдив, бих отишъл направо при него за смянатаhttp://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
Коментар
-
Bella написа:sev написа:звънни направо на Христо
Коментар
-
Bella написа:Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Bella написа:Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар