Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата резиденция на моето слънчице:)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новата резиденция на моето слънчице:)

Едно старо легло, малко мерак и малко фантазия и... Представям ви къде под звездите ще расте и хубавее моя малък хулиганин и бъдещ член на форумаВложени части: Ролка ПВЦ миещ се тапет с фосфорни звездички Ролка фриз с шаровци (всеки си има написано името под него Кутия Ц200 Метър алуминиев профил за релси за решетката (все още немонтиран, препилвам сега решетката за да влиза "мазно") Кутийка месингови "златни" винтове за дърво Нова дъска за фасадатаА като загасиш лампата... Приказка... Седяли сме 1/2 час да го зяпаме със жената... Даже и го пробвах П.С.: Като знам какви идейки ми се въртят в главата, се замислям за нов подфорум: "Домашен майстор" или "Дом, семейство, бит"
    Прикачени файлове

Прикачени файлове

Коментар

Браво, колега! Нашата резиденция е същата, но дядо ни я изшкури и лакира на ново.
      My car is the best :P
      Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

охоооо...значи онази резиденция в Хипо, за която говорихме, е вече свободна и мога да отивам да я купувам.....

Коментар

Авео написа:
          охоооо...значи онази резиденция в Хипо, за която говорихме, е вече свободна и мога да отивам да я купувам.....
          Ми то стана малко спеч със сметките тоя месец... А и нали иде бебата скоро, та решихме - на първо време, няколко месеца да караме със старото, па после ново... Излязохме да се огледаме за мът’риал да го освежим малко... и ни осени музата като ги видяхме Даже сме по-доволни сега, отколкото на ново Па и така ще остане повече пара за количка, па и знае ли се, може и аз да намеря Ламбо за моя шебек, както ти за твойта Ферари

Коментар

Браво колега :D същия номер съм го правил с фолио но при теб ефекта е невероятен
            NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Ти си страшен факир. Ако го погледне някой, който не знае историята на леглото, ще каже че си го купувал от някъде и си се изръсил доста. Много е сполучливо. Браво

Коментар

Поздравления за идеята! Станало е страхотно! Но според мен трябва да измислиш нещо за парапет. След няколко месеца, когато започне да се обръща човечето има опасност да се търкулне на земята. Не знам как би могло да се осъществи, но ако се продава нещо като ситна мрежа, която да се захваща с ластични "уши" на страниците в горната им част, а отдолу да е прикрепена наподвижно към фасадата. Просто в момента ми хрумва това.Много сладки сънища на малкото в сладкото легло!

Коментар

браво и аз сам се мъчил с фолио но не ми хареса ще пробвам с такива тапети

Коментар

Еее браво колега доста добре си се справил!

Коментар

Аз на моя преди да се роди поради липса на финанси му набавих една кошарка от наши близки - много здрава, но нелакирана никога.После - шкурка, лазурен лак 5-6 ръце и стана лъскач. Поръчах и скрин от масив и го боядисах със същия лак - стана комплект!Да ама сега вече взе да му става малкааа... ще изчакаме да видим какво ще стане със смяната на апртамента и ако се получи ще му набавя цяла детска стая.А иначе колега - поздравления за майсторството и търпението. Това само показва с какъв мерак очакваш лично ти детето - за жена ти е ясно. Не са много такива татковци, кажи на жена ти да го има предвид!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

старохто е станало, само да вметна че и аз съм расъл в такава кошарка да са ви живи и здрави децата, дай боже и аз да се похваля скоро с наследник

Коментар

Страхотно се е получило, браво. И аз да се похваля :D Още не е довършено но ......
                          Прикачени файлове
                          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
                            Страхотно се е получило, браво. И аз да се похваля :D Още не е довършено но ......
                            Чудно е! Аз имам от години една идея за по-натам, бях го видял в един магазин, нещо подобно на твоето за бюро и над него легло, ма със задна стълба Като порасне тати и такова ще му направи

Коментар

Working...
                            X