Адреналина ми така се е вдигнал (от мъглата ,от която едвам се прибрах) :D :D Купих типо сутринта от познат,колата върви добре ,има мощност ,с леки проблеми с бушоните,дребни забележки по боя,счупени броня и задни стъкла на стоповете,без задна чистачка,парното прекъсва.Общо взето за електрониката имам човек,всичко е точно,но ако ми се наложи помощ за друго- надявам се ,че ще мога да Ви попитам за това-онова,все пак за 2-ри път се качвам (и карам) типо,а вече даже и е мое Много ми харесва колата ,точно каквато си я представях! Малка и вървежна ,с достатъчно коне!Това ми е първата кола(след москвича,който е на баща ми),която ще е на мое име Надявам се скоро да се видим на форум-среща От модерно предградие съм ,ако има някой от там ще се радвам да се обади за по бира Ето я колата :http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5005862ЕВАЛА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,ЧЕ ВИ ИМА ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ Айде лека вечер на всички Колега, споделяме радостта ти, но те молим занапред да не използваш главни букви в заглавията на темите си. На форумски език, това означава "Крещене", което никой тук не заслужава. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова придобивка.
Collapse
X
-
halfata написа:Годината е 1993 , месеца август ,парите са 1,500 лв. До сега я карах по надежденското околовръстно,че е по-свободно Мнооооого е добра! Няма да тропне,да чукне Всичко е 6 Мерси много на всички за пожеланиятаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
halfata написа:Годината е 1993 , месеца август ,парите са 1,500 лв. До сега я карах по надежденското околовръстно,че е по-свободно Мнооооого е добра! Няма да тропне,да чукне Всичко е 6 Мерси много на всички за пожеланиятаN.Y. State of Mind
Коментар
-
супер машинка
Къде си братле,къде се губиш,не може да се засечем! Ех това Типо,още си спомням каква радост беше ,като го взе!Чудесна машинка е!Много ми липсва,от кога не съм се возил,пък и едно кръгче да направя А ти брат,просто като си спомня за онези времена,когато си изкарвахме супер ,ме наляга яка тъга,много ми е домъчняло за теб Пичове този човек,е супер свестен и точен пич и винаги може да се разчита на него!Айде Иво братле,желая ти много безаварийни километри,здраве щастие и успехи!Драсни на лс,да се видим някой път
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар