Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова придобивка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова придобивка.

Адреналина ми така се е вдигнал (от мъглата ,от която едвам се прибрах) :D :D Купих типо сутринта от познат,колата върви добре ,има мощност ,с леки проблеми с бушоните,дребни забележки по боя,счупени броня и задни стъкла на стоповете,без задна чистачка,парното прекъсва.Общо взето за електрониката имам човек,всичко е точно,но ако ми се наложи помощ за друго- надявам се ,че ще мога да Ви попитам за това-онова,все пак за 2-ри път се качвам (и карам) типо,а вече даже и е мое Много ми харесва колата ,точно каквато си я представях! Малка и вървежна ,с достатъчно коне!Това ми е първата кола(след москвича,който е на баща ми),която ще е на мое име Надявам се скоро да се видим на форум-среща От модерно предградие съм ,ако има някой от там ще се радвам да се обади за по бира Ето я колата :http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5005862ЕВАЛА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,ЧЕ ВИ ИМА ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ Айде лека вечер на всички Колега, споделяме радостта ти, но те молим занапред да не използваш главни букви в заглавията на темите си. На форумски език, това означава "Крещене", което никой тук не заслужава. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
    Tipo 1.4 i.e. 71 hP (слаба купешка ракия)

ИВО

Честито да ти е типото колега. Със здраве да си го караш
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

..

Мерси,колега!

ИВО

Коментар

Честито! Много безаварийни километри и хубави моменти заедно с колата ти пожелавам!
        APRILIA Mille R '01

Коментар

Айде честито и от мене!Само хубави моменти двамата да си имате :D
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито колега!!!И добре дошъл в клуба
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Браво, колега и честито! Много безаварийни километри
              My car is the best :P
              Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Re: Нова придобивка.

Не е лоша играчката Да ти е честита, и един много важен въпрос, коя година е и за какви пари?
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

честито.и караи разумно че да не те гледаме по тв.

Коментар

Айде и от мен честито за новата придобивка- да си я оправиш и да си я караш със здраве!!

Коментар

Годината е 1993 , месеца август ,парите са 1,500 лв. До сега я карах по надежденското околовръстно,че е по-свободно Мнооооого е добра! Няма да тропне,да чукне Всичко е 6 Мерси много на всички за пожеланията

ИВО

Коментар

halfata написа:
                        Годината е 1993 , месеца август ,парите са 1,500 лв. До сега я карах по надежденското околовръстно,че е по-свободно Мнооооого е добра! Няма да тропне,да чукне Всичко е 6 Мерси много на всички за пожеланията
                        Честито колега!!!Ай сега отиди се почерпи с още 1500 лева, че то е срамота - такава кола за мижави пари.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

halfata написа:
                          Ех, колега, така като те гледам как се радваш на колата чак се сещам аз как се радвах като си взех моето, и то на мен ми е първа кола.Цяла вечер не спах после
                          N.Y. State of Mind

Коментар

Ти не си спал 1 ,а аз 3 преди да я купя и вчера след като я купих :D :D :D :D :D Леле,много се радвам

ИВО

Коментар

супер машинка

Къде си братле,къде се губиш,не може да се засечем! Ех това Типо,още си спомням каква радост беше ,като го взе!Чудесна машинка е!Много ми липсва,от кога не съм се возил,пък и едно кръгче да направя А ти брат,просто като си спомня за онези времена,когато си изкарвахме супер ,ме наляга яка тъга,много ми е домъчняло за теб Пичове този човек,е супер свестен и точен пич и винаги може да се разчита на него!Айде Иво братле,желая ти много безаварийни километри,здраве щастие и успехи!Драсни на лс,да се видим някой път

Коментар

Working...
                              X