Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво направих с колата си.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам съшото CD като на колегата,ама ако и салона ми беше такъв......... ....А червените бутони - струва ми се че беше написал нещо за NOS!...Колата е страхотно направена !

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Сложиха ми ги в пожарната липсва само кофпомпата Музиката не е от значение писна ми да ме крадят Другата ми кола я почупиха за ради скъпа музика А по въпроса за джантите такива каквито искам никой не можа да ми предложи обиколил съм навсякаде Външния тунинг не е проблем той е най евтин Е купето и така е яко дълго време ще е актоален модел :D
      NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

georgid написа:
        deadairplane написа:
        А тия червените бутони за какво са?
        Сигурно за изтрелване на ракети или за калашниците които се крият зад номера
        Доста неуместен коментар, при положение, че човекът е казал, че ще слага НИТРО
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ето нещо полезно за собственици на купе http://babelfish.altavista.com/babel...le.de&lp=de_en

Коментар

Сигурен ли си в качеството на кожата. Изкуствената колкото и да е качествена има тенденция към разтягане, напукване и т.н. Особено на седалки, където деформациите са големи. Всъщност най-качествените кожи изобщо са изкуствени, но в БГ не съм виждал особено качествени на цени под 100лв за квадратен метър.

Коментар

Във нищо немога да бъда сигурен времето ще покаже ако се скапе шия нова имам кройките На идин комшия е от 2 години с такава има малки деца а кожата не е мръднала пък и едно и също омръзва :D

Коментар

Браво колега ! И аз не съм фен на тунинга ама кожата ми харесва как си я направил! Да си я караш със здраве!
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

spirit76 написа:
                  Ето нещо полезно за собственици на купе http://babelfish.altavista.com/babel...le.de&lp=de_en
                  Много полезен линк, вчера ми го прати
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                  X