Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво направих с колата си.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евала, супер е!
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

На 200 000 е но за купето това не е проблем лети нови коли скъпи и прехвалени ги оставям замислени Незнам какъв материал имаш напредвид пиши за да ти кажа дали става а за парите незнам това ми е хоби зимата не работя и нещо трябва да правя
      NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

дано и аз да имам време на пролет за малко освежаване на интериора

Коментар

spirit76 написа:
          На 200 000 е но за купето това не е проблем лети нови коли скъпи и прехвалени ги оставям замислени Незнам какъв материал имаш напредвид пиши за да ти кажа дали става а за парите незнам това ми е хоби зимата не работя и нещо трябва да правя
          Имам предвид дали не слагаш някъв донапрен под обшивката или слагаш направо върху волана?
          FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Въпреки, че не съм почитател на хоум тунинга мисля, че добре си се справил с кожата колега!

Коментар

Не направо слагам кожата и фиксирам на места с лепило предимно около снадките Ако се сложи дунапрен ще се парзаля Слагам абсорбиращи материали само на ролбари там шева става При волана и топката кожата трябва да е максимално опъната което се постига от самия шев Естествената кожа е по трудна за работа изисква много точен шаблон Мойта е изкуствена и е доста здрава пък и малко коли са със естествена всичко е много добра имитация Кснците са от наелон Само за справка за купето заминаха над 10 квадрата кожа а ако е естествена не ми се мисли за каква цифра говорим

Коментар

Браво колега, харесва ми кожата, но имам една малка забележка относно волана!Трябваше да оставиш тези грапавите отстрани без кожа! Така е при мен PLUS VERSION заводското изпълнение - кожен салон, кожен волан, кожен скорестен лост!
                Прикачени файлове
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Тези елементи са лепени във волана и то качествено щом не можах да ги отлепя Ако ги бях свалил щеше да ми е по лесен шева а не да си играя да обличам всичко :D И твойта е супер

Коментар

Евала - определено си заслужава времето ,парите - сичко Направо за др зима да си отваряш ателие и да идваме да тунинговаме при теб и външно ако я пипнеш джанти ,липчета - виж на колегата me to u - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48369На италиянските мн тунинг не им трябва те са си хубави по рождение
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Много добро е станало честито колега да си се търкаш у кожата с здраве. А колегата me to u днеска мисля, че го видях докато си слагах 3ти стоп е те такова ферари не бех виждал останаха ми очите!
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Ето волана в колата
                        Прикачени файлове

Коментар

Кожата естествена ли е?

Коментар

Коментар

Колата беше с райски газ те са за клапана но кактовече писах за атмосверен двигател трябва мокра система Мойта въшеше работа но е рискова Както писах по горе на пролет с купешки NOS

Коментар

deadairplane написа:
                                А тия червените бутони за какво са?
                                Сигурно за изтрелване на ракети или за калашниците които се крият зад номера
                                A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                                Punto Sporting 1.9JTD 2003
                                ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Working...
                                X