Евала, супер е!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво направих с колата си.
Collapse
X
-
spirit76 написа:На 200 000 е но за купето това не е проблем лети нови коли скъпи и прехвалени ги оставям замислени Незнам какъв материал имаш напредвид пиши за да ти кажа дали става а за парите незнам това ми е хоби зимата не работя и нещо трябва да правяFIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Не направо слагам кожата и фиксирам на места с лепило предимно около снадките Ако се сложи дунапрен ще се парзаля Слагам абсорбиращи материали само на ролбари там шева става При волана и топката кожата трябва да е максимално опъната което се постига от самия шев Естествената кожа е по трудна за работа изисква много точен шаблон Мойта е изкуствена и е доста здрава пък и малко коли са със естествена всичко е много добра имитация Кснците са от наелон Само за справка за купето заминаха над 10 квадрата кожа а ако е естествена не ми се мисли за каква цифра говоримNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Евала - определено си заслужава времето ,парите - сичко Направо за др зима да си отваряш ателие и да идваме да тунинговаме при теб и външно ако я пипнеш джанти ,липчета - виж на колегата me to u - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48369На италиянските мн тунинг не им трябва те са си хубави по рождениеLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Много добро е станало честито колега да си се търкаш у кожата с здраве. А колегата me to u днеска мисля, че го видях докато си слагах 3ти стоп е те такова ферари не бех виждал останаха ми очите!Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар