От известно време съм собственик и на фиат. Всичко е мое производство. Отне ми повече време от колкото очаквах. Дано да ви хареса!Корекция в заглавието на темата. Колега, на форумски език, писането с големи букви е крещене, което никой тук не заслужава. Иначе, поздравления за колата. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво направих с колата си.
Collapse
X
-
ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Утре ще монтирам волана и ще кача снимка! Що се отнася до подобренията по двигателя-като свърша с него ще кача снимки. Засега само смених съединителя (голям кошмар), наложи се да разглобя почти цялата кола. Същото се отнася и за радиатора в купето (моята е с климатроник, май има разлика в радиаторите). Има чалъм и не се налага да се сваля цялото табло. Останалите неща - дискове, накладки, генерация и т.н. са неизбежни. Напролет отивам в София за NOS система - истинска, че моята се оказа несполучлива. Трябва да е мокра, а не суха, както я бях направил! Никой не е съвършен! ПОЗДРАВИNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Особено се впечатлих от кожата... винаги съм искал колата ми да е с кожа. Въпреки че на Темпричката малко в повече ще й дойде, но пък защо не?!?Може ли да споделиш повече за изработката на салона - каква е кожата, сам ли я разкроява, и най-вече - колко излезе като стотинки?. Питал съм на мебелист-тапицер, работещ с кожа, за мойта кола, но цифрата никак не ми хареса и така си остана само мечта...
Коментар
-
re
Незнам за кой лост ме питаш ако е за скоростния е лесен но ако ме питаш за стабилизиращия там е кошмар Що се отнася за салона шиенето не е проблем кроенето малко ме забави по трудно е монтажа има стотици стоманени скоби наи трудно е обличането на волана и топката шева се прави на ръка бод по бод за парите незнам не съм ги смятал не са малко :DNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
deadairplane
-
RE
При по слабите коли ефекта е по голям Купето е доста подсилено фабрично Но при тези разбити пътища има нужда от нея според мен Имам и за отзад и за пода но не съм ги сложил още Въпреки че за пода фиат са се постарали говоря за купето за другите модели нямам наблюдениеNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Re: re
spirit76 написа:Незнам за кой лост ме питаш ако е за скоростния е лесен но ако ме питаш за стабилизиращия там е кошмар Що се отнася за салона шиенето не е проблем кроенето малко ме забави по трудно е монтажа има стотици стоманени скоби наи трудно е обличането на волана и топката шева се прави на ръка бод по бод за парите незнам не съм ги смятал не са малко :Dкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар