Никога не пия когато ще карам даже и предната вечер но това с 0.0 е много относително так че.... А за тези които и сега пият и карат няма да спрат заради този закон. Според мен просто трябва да се спазват сегашните закони и да има по-сериозни последствия като те хвана и закона да се прилага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране само с 0% алкохол в кръвта!
Collapse
X
-
Нека не забравяме, че в човешкото тяло има алкохол и без да сме пили.При някои по-малко, при други-повече.И от тази гледна точка могат да възникнат проблеми при определени обстоятелства.Друг е въпросът, че и уредите могат да грешат при минимални количества.Така че въпросът остава много спорен.N.Y. State of Mind
Коментар
-
До някаде съм с колегата Кими дефинирайте пили аз лично под пил разбирам да седнеш да обърнеш 2-3 бири или 200-300 грама твърдо гориво. Ами например сядаш пиеш 50 ром и после водиш се пил ли и неможе да се контролираш. Истината е, че трябва да има строг закон, но това е за тея дето сядат цяла вечер да пият и после "ай жена да си ходим, че живеем на 10 км". Аз избягвам да пия дори по 1 бира като съм с колата понеже незнам колко ще ми отчете не съм духал още.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
От доста време работя в ресторанти. И просто ви казвам, че ми настръхва косата ЕЖЕДНЕВНО! Мъртво пияни хора, се качват на колите си и си заминават.Имал съм случай, когато един редовен и доста богат клиент изпи 4 бутилки бяло вино. Беше мъртъв! И около 12 часа става да си тръгва - действието се развива в Студентски град. Настигнах го при колата му и в рамките на 5 минути го убедих, че ще го закарам до вкъщи, след като не иска да остави колата си пред ресторант за през нощта. Хора, вярвате ли ми, че в момента в който той седна на задната седалка на джипа, и след като тръгнах веднага заспа? Той беше готов да кара...Та не мога да преценя - трябва или не...наистина не мога...
Коментар
-
А сега де. По принцип съм ЗА карането напълно трезвен, но ако изискването е точно 0% алкохол и си пил предната вечер можеш да изядеш баси дървото...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:... и всичкото отгоре да се наказва с отнемане на книжка за 3+ години ...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Разпоредбите на закона за движение в общи линии отпадат при спешен случай който не търпи отлагане. Включваш всички видове светлини, като предупреждение, освен дълги, и даваш газ. Позволено е да преминаваш на червено, да навлизаш в забранена улица, но разбира се ако после те викат с призовки , трябва да представиш много убедителни доказателства, че не си могъл например да изчакаш зеленото, и си минал на червено. В описаната ситуация - викаш такси. А това за което говоря е например катастрофа, или нещо подобно. Също така в такива "изключителни случаи" не само че не е забранено да караш дори и да нямаш книжка, ами даже си задължен , по НК! Понеже нямам намерение да споря точно за това, само казвам как е, обяснено ми от приятел полицай. Но се съмнявам да е описано в някой нормативен акт. Мисля че колегата abarth77 може да потвърди или отхвърли думите ми най-добре.
Коментар
-
bubachko
charlie написа:...2) според теб човек, с 0.13/1000 пиян ли е?...
Коментар
-
Гласувах против защото има доста храни и напитки които биха показали стойност на дрегера.И тогава какво айде на кръвна проба а.То по добре с всеки автопатрул да има доктор и да взема проба на място.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар