Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикерите дойдохааа.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стикерите дойдохааа.....

Пиша преди да съм отворил пратката Грешката да не дойдат вчера е изцяло моя - защото съм дал на Явор личния си адрес на който от 9ч до 23ч е нямало никой разбира се.

Re: Стикерите дойдохааа.....

1115 написа:
    Пиша преди да съм отворил пратката
    А ние кога може да се надяваме за нашите /неплатени/ 5 бройки?
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Хиляди благодарности на Явор за направените стикери и решаването на проблемите с тях. Вън вали и още не съм си лепнал някоя бойка за да ви кажа как седи на друга кола освен Типо.П.П. ако Иво издържите 7дни. мога да ви ги донеса лично. Иначе днес има камион за русе и ако не е късно ще ви ги пратя. Пак пиша - Стикерите са върхаааааааааааааа.П.П2. Качих ги на камиона - утре в 9ч са в Русе

Коментар

Да направим една бърза среща, за да си ги получим и ние?
        Alles in Ordnung

Коментар

Кажете от къде да взема 5-10бр.
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Има ли достатъчно бройки да си взема и аз няколко, защото късно разбрах и не съм поръчал предварително.
            Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Ами предполагам че няма излишни стикери....поне сред бройките които взех за мен и Иво.
              Zaphod написа:
              За среща става но след 6ч.Мисля да мина покрай теб след малко да ти ги оставя.

Коментар

Ако останат свиркайте
                Bravo 1.6 16V '97

Коментар

1115 написа:
                  Ами предполагам че няма излишни стикери....поне сред бройките които взех за мен и Иво.
                  Zaphod написа:
                  За среща става но след 6ч.Мисля да мина покрай теб след малко да ти ги оставя.
                  Аз по принцип имам повече бройки.18:30 някъде около завод Електроника, Плиска или където ти е удобно? Пиши ми на icq-то или направо по тел...
                  Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod мажеш ли да запзиш няколко до следващата сбирка, pls.
                    Bravo 1.6 16V '97

Коментар

давам 10 лв за стикер

Давам 10 лв за стикер, сериозно, ако на някой от София му остане една бройка да се обади;тел: 9857537, 9857540, 0888 770 250 - Митко
                      2.4 JTD

Коментар

Re: давам 10 лв за стикер

Ernom написа:
                        Давам 10 лв за стикер, сериозно, ако на някой от София му остане една бройка да се обади;тел: 9857537, 9857540, 0888 770 250 - Митко
                        Прати пари на мен - пускам още тираж...Защо да даваш толкова пари - другата седмица ще ти го изпратя.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Re: давам 10 лв за стикер

Ernom написа:
                          Стикерите струват по 2 лв. или по колкото каже Yavor. Няма да правим търговии с тях и няма да ги продаваме на по-високи цени. Стикери ще има за всички желаещи на адекватната цена.
                          Alles in Ordnung

Коментар

Не, на срещата се спомена, че Явор е пуснал втора емисия за още трийсетина бройки..
                            Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
                              Не, на срещата се спомена, че Явор е пуснал втора емисия за още трийсетина бройки..
                              Втория тираж го пускам утре - по-голям ще е от първия - ще има и малко резерв у мен.Към София положението засега е следното: 1115 - 20брNino - 10брErnom - 10брИма един колега от Кюстендил с 2 бр (kiro of the day)И на всички за които не ми стигнаха - още 10бр.Пускам и малко от мен за да мога да отговарям на дребни запитвания - по за 2-3бр.Ако иска някой по-голямо количество 5-10бр , моля поръчайте днес, най-късно утре сутрин за да мога още да вдигна заявката.Иначе ще станат готови началото на другата седмица и ще ги пратя на 1115 с куриер накуп за София - страх ме е да не се изгуби нещо.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X