Колега Авео аз имах Н93 /не Н93и/, сега съм с СЕ К810, недей да се набутваш с тоя телефон- кофти е, а да не говорим за работата му с карта 2 в 1....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация относно мобилен телефон...
Collapse
X
-
Явор Митев
Благодаря на всички, които изразиха мнение до сега, особенно на колегите, които подлътиха тезите си със примерни снимки. Идеята ми всъщност е малко по-различна от повечето съвети и ще ви обясня защо....наскоро си купихме фотоапарат Кодак, който между другото все още не съм разучил подробно. Намерих в една книжарница във Варна книга с подробни инструкции за правенето на цифрови снимки и общо взето все още се уча.Въпросът е обаче, че апарата е доста голям и бих казал, че става по-скоро за целенасочено снимане на събития, т.е. ще го вземаме само при екскурзии, семейни пътувания, планина и т.н., но не мога да го нося винаги със себе си. Много голям любител съм на фотографията, нещо като хоби ми е и тъй като пътувам доста често, винаги има нещо интересно, което да заснема, като по-интересните ситуации винаги са били възниквали инцидентно, когато най-малко съм очаквал. Както по-горе обясних, Кодак-а не мога да го нося винаги със себе си, за това ми се иска да си имам телефон с читава камера, която както се досещате да си е винаги в джоба ми. Това е общо взето идеята ми. В профила ми има линк към личните ни снимки и определено поне едно 70% от тях са снимани с камерата на моб. ми телефон.Много ми харесаха снимките на колегата "Uneek", особенно първата снимка. Действително следващите две не са с много добро качество, но и не мисля, че ще използвам камерата на закрити помещения или на вечерна светлина. Общо взето, любителските ми мераци са насочени към панорамните снимки.Това е за сега, с огромен интерес следя темата и отново благодаря на всички отзовали се колеги. Надявам се идеите и предложенията да не секнат...Поздрави........
Коментар
-
Явор Митев
Всъщност резулата вече е налице, ето и две пробни снимки, панорамната е страхотна по мое мнение, а втората е на светкавица...не е кой знае какво, плюс това виждам, че не съм я фокусирал добре, но ще се науча... ....доволен съм от избора си, телефона е страшно грозен, но разчитам на надеждността на Нокия...Телефона е 6500 и изказвам хиляди благодарности на колегата "Uneek"......стига да носи на бира, картофки и филиики... Грешката е моя, извинявам се, че ви хвърлих в дълбок размислъл. Телефона е Нокия 6500. Самомодерирано.Модераторски екип fiat-bg.org...
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:Аз за ’надеждността’ на Нокия писах по-горе, ама както и да е!Дано да си уцелил по сполучлив от моя! Честито!
Коментар
-
Авео написа:Immortal написа:Аз за ’надеждността’ на Нокия писах по-горе, ама както и да е!Дано да си уцелил по сполучлив от моя! Честито!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
deadairplane
-
K800 e най доброто като качество, скорост и май вече и ценавсчико което се сетите като модел ми е минало през ръцетеи обичам да ги тествам тия камери все пак това ми е работата :Dп.с. N95 с тия 5 мегапиксела се оказа много клапав телефон и снимките хич не са като за 5 МпхFiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
-
Явор Митев
Извинявам се отново, става дума за Нокия 6500Техническа характеристика Модел 2007 Мрежа UMTS / GSM 850/900/1800/1900 Батерия Li-Ion - mAh Време на разговор 6 ч. Време на готовност 310 ч. Резолюция 240 x 320 пиксела Цветове 16M Тип на дисплея TFT Втори дисплей Не Форма слайд Тегло 125 гр. Размери 46.5 x 96.5 x 16.4 mm Памет 20 mb Слот за разширителни карти Trans Flash (microSD) Екстри Вградена камера 3.2 MP Матрица на камерата CMOS Светкавица Да MP3 плеър Да Радиоприемник Да GPS Не Водоустойчив Не Запис на видео/аудио Да Сменяеми панели Не Fax Не Carl Zeiss оптика, автофокус, VGA видеозапис, ТВ изход, втора QCIF камера, стоманен корпус
Коментар
-
Явор Митев
valieta написа:nanio написа:Такъв телефон не бях виждал никога. Гледам че е е 2003г с VGA камера пък прави снимки с резолюция като 1.3. Малко антика си пада май
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар