Привет колегите,бих желал да започнем един дебат относно мобилният телефон, който според вас прави най-хубави и качествени снимки, като искам да уточня, че говорим предимно за снимки, а не толкова за клипове. Ако има някой вещ във въпроса, моля да се изкаже, за което получава голяма бира с големи картофки и две филиики хляб от мен.... ...а ако приложите и снимки към твърдението си, ще ви бъда благодарен. Говорим за всичките класове телефони, така че дерзайте.....Благодаря ви предварително....Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация относно мобилен телефон...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
ЗА БИРА С КАРТОФКИ ВЕДНАГА СЕ ОТЗОВАВАМ .моито лично мнение е че е по добре да си взимеш добър цифров апарат ,компактен с невероятно качество на снимки примерно някои от тези-http://photo.market.dir.bg/fscat.php?id=2953&p=1&firm_id=3680&vij=e&o=p а за телефон с поне 5мп.трябва де се даде поне 1000лв че и на горе а те се и доста по големи като размер но все пак ти си решаваш.
-
Авео, през последната година смених около 12телефона и накрая си намерих най-добрия - Нокиа 1200 . Та няколко добри варианта: 1.Samsung E900 хубав дизайн, страхотен деисплей, снимките на компютър излизаха идеално. Но снима бавно и бавно мисли.2.Samsung D900 като горния, но мисли малко по-бързо. И с двата телефона неможеш да правиш снимки в движение защото са бавни.3.SonyEricsson K800, K8100 - гаден външен вид, можеш да си сменяш всичко в телефона да слагаш игрички и програми. Снимките излизат много добре, но сякаш при самсунг има повече цвят. За сметка на това снима изключително бързо и има автофокус. Това е най-добро според мен4.SonyEricsson k850i мнооого бавно мисли, снимките не ги прави както горните куца му софтуера. Обикновен външен вид.Има и други, но ти неказа до колко пари. LG Viwety е много добър избор 1000лвНокия не съм ползвал и затова не съм писал за техни модели.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Аз пък може да кажа само хубави работи за Нокиа.Култовите модели на фирмата правят супер снимки които на компютър са супер.Става въпрос за моделите н73,н80 и н93,а за н95 направо неискам да говоря фото апаратите до 5мп. направо стават излишни.Говоря ти за телефони които съм ползвал и които съм имал възможност да ги тествам.Но и аз като колегата преди мен съм стигна до заключението само че при мен е сименс ц55кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Е аз пък съм против телефона да се ползва за снимки... Не бих казал че има телефон, който може да се сравни и с най-обикновен 4 мегапикселов апарат. Нито оптиката му оптика, нито фокусирането му фокусиране, и т.н.Иначе ако се абстрахираме от цифровите апарати и говорим само за телефони - имам преки и дълги наблюдения над 2 телефона - Nokia N70 и Samsung Z400. И двата са с 2 МПкс камери, Нокията има някакво подобие на светкавица, която не върши НИКАКВА работа. Твърдя, че САмсунга (в сравнение с Нокията - говоря за конкретните модели) прави доста по-качествени снимки. Ще подкрепя с примери. И двете снимки са на автоматичен режим.
Коментар
-
Явор Митев
В един друг форум повечето мнения клонят към ето този телефон:Вградена камера 3.2 MP Матрица на камерата CMOS Светкавица Да UPnP, автофокус, 3х оптично увеличение, Carl Zeiss Vario-Tessar оптика, TV out, VGA видео при 30 кадъра за секунда, втора CIF камера, стерео микрофон, оптична стабилизация на изображението, външен OLED дисплей с размери 128 x 36 пиксела
Коментар
-
Найстина съотношението цена качество К800 печели. Цената му вече е безбожно ниска 350лв. Струва си да го вземеш и след 6-7 месеца да си купиш някой от 5мегапикселовите варианти на Нокиа примерно. Н95 е 1000лв, а разлика в снимките няма да усетиш много много. То всичко е според зависи - ако искаш да се фукаш с телефон Н95 8ГБ ако искаш добри снимки на за малко пари К800i.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Аз съм с SE K810i - 3.2мегапикселова камера, автофокус и то добър, ксенонова светкавица - на не много тъмно или на близо ако е много тъмно върши страхотна работа. Естествено не снима като фотоапарат, но чак съм печатал снимки от него - при размер 13Х9 не можеш да разбереш с какво е снимано.Ей сега ще закача една снимка правена с него.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
MrElectro написа:Нокиата си държи цената.Ако вземеш СЕ ,след няколко месеца цените падат главоломно.Аз направих такава грешка и в момента телефона ми струва почти 200 лв. по-малко ,отколкото като го купих.
Коментар
-
Аз съм със Soni Ericsson k800i. Е няма смисъл да те убеждавам, че телефона е перфектен. Точно в тази насока за която ти трябва е безупречен. С приятелката ходихме декември месец във Велико Търново за 8-ми и някак си батерията на цифровия апарат падна за уникално кратко време. Не беше взела зарядното и се наложи да снимам с телефона. Еми цифровия апарат е Olimpus 7,2 Мпиксела, телефона ми е 3,2 мпиксела и разлика в снимките почти нямаше. Велики са. Иначе ако ти се дават повечко пари, вземи LG KU990 Viewty. Такъв взех на приятелката преди няколко седмици, уж, камерата му е 5мпиксела пък, ми се струва, че прави по кофти снимки от к800. Обаче като се извадят на компа са си читави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар