Replay написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре де защо фиатите са толкова подценявани!?!?
Collapse
X
-
http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
-
westdogg написа:Искам само да ми сравните най-високия клас на фиат(даже не знам кой е) с най-високия на VW( Phaeton). Не ,че VW ми е любима марка, но ми омръзна постояно да обиждате марката, която реално е на мн по-високо ниво от Фиат. Не казвам че фиат не правят хубави коли, но VW са по-напред.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колеги, не бъркайте класовете - "Thesis" не е в класа на "Phaeton" и "Quattroporte" "Thesis" се сравнява с "Е-клас", "5-ца", "А6" А що се отнася до "Phaeton", то той изглежда като беден роднина, паркиран до "Quattroporte" Не случайно "Phaeton" го спряха от производство - кой дава толкова пари за "народна кола"?!
Коментар
-
Пак бъркаш класовете Класа на италианците за сравнение с "Phaeton" e "Quattroporte" А "VW Phaeton" и "Maserati Quattroporte" се сравняват с "Mercedes S-класа", "BMW 7", "Audi А8", "Lexus LS", "Jaguar XJ" и т.н. Какво сме виновни ние, че някои от тия лимузини са посредствени и не могат да стъпят на малкото пръстче на "Quattroporte" "Maybach" се сравнява с "Rolls Roys", а италианците нямат кола в този клас
Коментар
-
Kuku написа:Пак бъркаш класовете Класа на италианците за сравнение с "Phaeton" e "Quattroporte" А "VW Phaeton" и "Maserati Quattroporte" се сравняват с "Mercedes S-класа", "BMW 7", "Audi А8", "Lexus LS", "Jaguar XJ" и т.н. Какво сме виновни ние, че някои от тия лимузини са посредствени и не могат да стъпят на малкото пръстче на "Quattroporte" "Maybach" се сравнява с "Rolls Roys", а италианците нямат кола в този класFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Humppa
westdogg написа:Kuku написа:Пак бъркаш класовете Класа на италианците за сравнение с "Phaeton" e "Quattroporte" А "VW Phaeton" и "Maserati Quattroporte" се сравняват с "Mercedes S-класа", "BMW 7", "Audi А8", "Lexus LS", "Jaguar XJ" и т.н. Какво сме виновни ние, че някои от тия лимузини са посредствени и не могат да стъпят на малкото пръстче на "Quattroporte" "Maybach" се сравнява с "Rolls Roys", а италианците нямат кола в този клас
Коментар
-
westdogg написа:Kuku написа:Пак бъркаш класовете Класа на италианците за сравнение с "Phaeton" e "Quattroporte" А "VW Phaeton" и "Maserati Quattroporte" се сравняват с "Mercedes S-класа", "BMW 7", "Audi А8", "Lexus LS", "Jaguar XJ" и т.н. Какво сме виновни ние, че някои от тия лимузини са посредствени и не могат да стъпят на малкото пръстче на "Quattroporte" "Maybach" се сравнява с "Rolls Roys", а италианците нямат кола в този класVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
мани мани много са хубави фиатите но само да не ти се налага да ги продаваш.Аман вече цената свалих перфектна от всички страни двигатела и турбината са като нови,карам я само с пълна синтетика/демек гледам я като писано яйце/ и като дойдат все едно и също много е добра колата ама е фиат.Аман ти и фиата! Бела на главата повече не ми трябва!!!A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Humppa написа:westdogg написа:Kuku написа:Пак бъркаш класовете Класа на италианците за сравнение с "Phaeton" e "Quattroporte" А "VW Phaeton" и "Maserati Quattroporte" се сравняват с "Mercedes S-класа", "BMW 7", "Audi А8", "Lexus LS", "Jaguar XJ" и т.н. Какво сме виновни ние, че някои от тия лимузини са посредствени и не могат да стъпят на малкото пръстче на "Quattroporte" "Maybach" се сравнява с "Rolls Roys", а италианците нямат кола в този клас
Коментар
-
Uneek написа:Хаххах тва някакъв критерий ли е?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
westdogg написа:Искам само да ми сравните най-високия клас на фиат(даже не знам кой е) с най-високия на VW( Phaeton). Не ,че VW ми е любима марка, но ми омръзна постояно да обиждате марката, която реално е на мн по-високо ниво от Фиат. Не казвам че фиат не правят хубави коли, но VW са по-напред.VTS 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар