С оригиналния касетофон съм... ся чакам да ми подарят оригиналното сиди и тогава ше сменя сегашното...иначе ц!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какви аудио плеъри сте в колите си?
Collapse
X
-
Аз съм с BLAUPUNKT SYRACUSE MP35http://auto.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=09024051&cat=2794&shop_id=18"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023800-АВТО CD/MP3 ПЛЕЙЪР С ВГРАДЕНА ПАМЕТ - 1GB-МОЩНОСТ 4Х50W-ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА MP3/WMA/USB/SD/MMC/CD/CD-R/CD-RW-"Full Dot Matrix" МНОГОЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ С ID3-TAG-АНТИШОК ЗАЩИТА-AM/FM (RDS) PLL ТУНЕР (ПАМЕТ ЗА 6MW/18FM СТАНЦИИ)-ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ НА ЗВУКА-ЗАПИС ОТ CD/FM КЪМ USB/SD/MMC/ ВГРАДЕНА ПАМЕТ В ПАНЕЛА-СНЕМАЩ СЕ ФРОНТАЛЕН ПАНЕЛ-ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ВОЛАН
Коментар
-
sachma написа:Бах, само аз ли съм с евтинито НЕО беТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колеги тая тема хич не ми харесва имаше една такава в опел форума, същата тема колегите се хвалеха с придобивките един имаше много скъпо ЦД в колата и накрая остана без него така, че внимавайте какво пишете за да няма пострадалиFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
KrAs написа:Колеги тая тема хич не ми харесва имаше една такава в опел форума, същата тема колегите се хвалеха с придобивките един имаше много скъпо ЦД в колата и накрая остана без него така, че внимавайте какво пишете за да няма пострадалиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
jenshen73 написа:Добре де, ако полудея чак толкоз, че да си сложа някаква модерна свирка в колата - не губя ли мултифункционалния волан, ааа?
Коментар
-
Добре де, какви толкова са "разликите в класовете"?Аз съм се занимавал около 4 години с изработване на озвучителни тела и домашни усилватели (предимно QUAD-405 схеми).Недоумявам какво повече би му трябвало на човек за в кола от 4 по 50 вата с полярни транзистори на крайните стъпала, евентуално да чете MP3 и да има USB Какво толкова има в едно Sony за 1000лв, а го няма в такова за 139лв (GT-20 да речем) Отделно, че ме дразнят шарените дисплеи и картинките, които се "мандахерцат" във "високия клас" Лично мнение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар