http://lex.bg/laws/ldoc.php?IDNA=2135576451Колеги, това е новата наредба определяща броя на контролните точки и съответно тяхното отнемане в зависимост от нарушенията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАРЕДБА № IЗ-1959 ОТ 27 ДЕКЕМВРИ 2007 Г.
Collapse
X
-
4. за управление на МПС без притежаване на съответното свидетелство за управление или когато то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 ЗДвП (чл. 177, ал. 1, т. 2, предл. 1 и предл. 2, алт.1 ЗДвП) - 6 к.т.;Е тва ме разби- ако нямам книжка и съответно точки, какво ще ми вземат???????Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
-
koolio написа:4. за управление на МПС без притежаване на съответното свидетелство за управление или когато то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 ЗДвП (чл. 177, ал. 1, т. 2, предл. 1 и предл. 2, алт.1 ЗДвП) - 6 к.т.;Е тва ме разби- ако нямам книжка и съответно точки, какво ще ми вземат???????N.Y. State of Mind
Коментар
-
Добре де ...7. за неспазване на сигналите на пътните светофари, предписанието на пътните знаци, пътната маркировка и другите средства за сигнализиране, правилата за предимство, за разминаване, за изпреварване или за заобикаляне, ако от това е създадена непосредствена опасност за движението (чл. 179, ал. 1, т. 5 ЗДвП) - 5 к.т.;21. за преминаване при сигнал на светофара, който не разрешава преминаването (чл. 183, ал. 4, т. 3 ЗДвП) - 8 к.т.;!??!?! Кога ще вземат 8 и кога 5 ????
Коментар
-
koolio написа:4. за управление на МПС без притежаване на съответното свидетелство за управление или когато то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 ЗДвП (чл. 177, ал. 1, т. 2, предл. 1 и предл. 2, алт.1 ЗДвП) - 6 к.т.;Е тва ме разби- ако нямам книжка и съответно точки, какво ще ми вземат???????
Коментар
-
Mindzu написа:koolio написа:4. за управление на МПС без притежаване на съответното свидетелство за управление или когато то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 ЗДвП (чл. 177, ал. 1, т. 2, предл. 1 и предл. 2, алт.1 ЗДвП) - 6 к.т.;Е тва ме разби- ако нямам книжка и съответно точки, какво ще ми вземат???????"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
gamma написа:Според мен не е парадокс."без притежаване на съответното свидетелство" означава да караш камион с Б категория примерно"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
gamma написа:Ми ще ти го върнат със съответните точки по-малко."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар