Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дразня се като хулят фиат

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    snake написа:
    Predatorsi написа:
    ...И подръжка евтина ,а и ако попаднеш на читав Фиат няма да имаш грижи за купуване на части...Ако се грижиш за една кола и тя ще се грижи за теб :D ...
    С второто съм съгласен, но за "евтината" поддръжка на фиат - не. Евтино ни излизат, като ги купуваме, но поддръжката им е по-скъпа отколкото на "любимите" ни немски коли.
    Аз съдя за моя Фиат.Не ми се е налагало да купувам кой знае какво като части ,но досега съм сменил само носачите отпред и не бяха много скъпи мисля че частите и работата излезна към 150-на лева(но не съм сигурен)!За другите модели незнам точно как стоят нещата ,но не мисля че частите ще са по-скъпи от някои немски такива! И все пак какво можем да очакваме от коли втора употреба,още повече че незнаем кой и как ги е карал преди нас!Колата може на външен вид да е кукла ама като се качиш да е пълна боза,с всички марки е така...не само с Фиат
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

    Коментар


      #17
      Ford Escort 1.6i(EFI) - шарнирен болт 1 брой - 18 (осемнадесет) лева. Бах го в болта. Въздушен филтър къв да е - 7лв, толкоз е и на Мими. Накладки и Дискове - еднакви цени. Само дето на Форда мисля, че не съм сменял ролки с агренажния ремък. Ремонти по предницата Форда - почти никакви, но цената: Пружини предни - 90лв/брой, амортисьори предни Record - 75лв/брой, някакъв накрайник - 42лв. Ама моля ви се, за някакви си 2-3-5лв разлика смятаме да спорим???И да кажа - основен ремонт двигател на Audi A6/2.5TDi/1998г. - 8000лв. Айде, що да не си купя нова Мими за тези пари и да почерпя целия форум???
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

      Коментар


        #18
        jenshen73 написа:
        И да кажа - основен ремонт двигател на Audi A6/2.5TDi/1998г. - 8000лв. Айде, що да не си купя нова Мими за тези пари и да почерпя целия форум???
        Тъй, тъй..
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

        Коментар


          #19
          Каквито и да са в очите на другите важното ние да си ги харесваме. Че коя кола няма плюсове и минуси. Винаги на един чашата му е на половина празна а на друг наполовина пълна. Има ли някой който може да каже коя кола е идеална, освен новата служебна. По дискавъри дават 10-те най автомобила и уж са най ама и на тях намират кусур, там имаше и мазерати, и ягуар, и MG, и мерцедес ама и на тях им намираха кусури, така че я не се връзвайте на глупостите на другите и да си караме колиците със здраве.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

          Коментар

          Working...
          X