Тази вечер колеги бях готов да пребия един от най-добрите си приятели поради причината че ме ядоса като подкрепи един бакшиш , че браво и мареа са най-скапаните коли на света , а той лично кара типо .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дразня се като хулят фиат
Collapse
X
-
Аз пък се радвама когато ги хулят и ги подкрепям с 2 ръце. За съжаление вече България се напълни с фиатове и италиански коли и сега цените им вече не са толкова по-евтини.Преди 8г. си купих типото за 3000лв. Беше с боксуващ съединител който смениха. Колата беше отлична и не ме е изоставала никога. Е правени са и ремонти по окачване и 2...3 пъти главини, съединител, но последните са от тукашните майстори.Та сега кога ще си вземеш за 3к лева 7...8г кола в добро състояние?
Коментар
-
Като разгледаш колите които се продават по автокъщите наистина се оказва ,че са боклуци ,но и с другите е така споко просто вноса на автомобили втора употреба в Бг е под всякаква критика.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: дразня се като хулят фиат
r3p71l3 написа:Тази вечер колеги бях готов да пребия един от най-добрите си приятели поради причината че ме ядоса като подкрепи един бакшиш , че браво и мареа са най-скапаните коли на света , а той лично кара типо .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Колега не им се връзвай веее,няма смисъл!Това че някой е попаднал на кофти Фиат не означава ,че всички са такива!На моето Типо за 3 години са сменени само ремъци филтри (обичайните неща) и само наливаш и караш!И подръжка евтина ,а и ако попаднеш на читав Фиат няма да имаш грижи за купуване на части...Ако се грижиш за една кола и тя ще се грижи за теб :D Пък и е яко да гледат тези "скапани и чупливи" Фиат-и как вървят повече от тяхните "бигачки",които не се чупят никога!!!И още един път да кажа-не им се връзвай те не занят какво говорят!!! RIDE TOGETHER - DIE TOGETHER ! FIAT 4 LIFE ! ! !Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
минала седмица ми се наложи да се прибирам с такси! Един куп таксита на катедралата и всеки ми се предлага...обаче аз високо викам: "има ли Фиат тука?" Един човечец си вдигна ръката в края на калабалъка и аз хоп при него настана неква гробна тишина , честно... и на сичките бакшиши очите им кат на стар Зил фаровете станаха :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:минала седмица ми се наложи да се прибирам с такси! Един куп таксита на катедралата и всеки ми се предлага...обаче аз високо викам: "има ли Фиат тука?" Един човечец си вдигна ръката в края на калабалъка и аз хоп при него настана неква гробна тишина , честно... и на сичките бакшиши очите им кат на стар Зил фаровете станаха :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Явор Митев
nikki_sixx написа:минала седмица ми се наложи да се прибирам с такси! Един куп таксита на катедралата и всеки ми се предлага...обаче аз високо викам: "има ли Фиат тука?" Един човечец си вдигна ръката в края на калабалъка и аз хоп при него настана неква гробна тишина , честно... и на сичките бакшиши очите им кат на стар Зил фаровете станаха :D
Коментар
-
Tornado написа:Като разгледаш колите които се продават по автокъщите наистина се оказва ,че са боклуци ,но и с другите е така споко просто вноса на автомобили втора употреба в Бг е под всякаква критика.
Коментар
-
Преди двайсетина дена, мой познат си закупи един Фокус печка 2000г , както и да е поляхме колата повозихме се... не е лоша машината, за цената не ми каза (такива навици имаме, за кола и жена не се пита колко струва). След едно по-дълго пътуване, ходил до Бургас сядаме да пиеме кафе, а той с един влажен поглед, да е*ва тия Фиати, като патувахме с теб пет пъти ме изправи на нокти, десет пъти спах в колата.... хиляда цигари ми изпуши на главата и като слезнах все едно сега излизам от сауната ...нов човек... след седем часа каране от тоя фокус ми излезнаха всички прешлени и два дена не мога да се наспя.... За 9000 лв. (Явно толкова му е излезнала), не знам какъв Фиат щях да карам.... А и като му казах, че за час и полувина му се смениха двата носача с биелетките , термостат и смяна антифриз... и всикчо ми излезна 280лв. с труд.... от тогава ходи на работа с маршрутка....щото му виел някакъв лагер....
Коментар
-
Predatorsi написа:...И подръжка евтина ,а и ако попаднеш на читав Фиат няма да имаш грижи за купуване на части...Ако се грижиш за една кола и тя ще се грижи за теб :D ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар