Привет на всички FIAT фенове!Брат ми ме помоли да му помогна при избора за покупка на лаптоп. Но за съжеление аз не съм много в течение на тези неща. По принцип мога да се разровя в нета и да видя кои модели си заслужават, но честно казано малко ме мързи .Брат ми живее и работи в Кипър и лаптопа ще се купува от там. Той няма притенции относно марката. Държи да си вземе хубав, качествен и безпроблемно работещ лаптоп. Бюджета е 2500-3000 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за избор на лаптоп
Collapse
X
-
Бих ти препоръчал DELL 1530. За около 1800$ без ДДС ще имаш нотбук с 8600GT, 2GB, CoreDuo 7200, поне 160ГБ HDD. С 3 години гаранция и произведен в Ирландия. http://www1.euro.dell.com/content/pr...=bg&l=en&s=bsdБрава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
-
bright написа:Бих ти препоръчал DELL 1530. За около 1800$ без ДДС ще имаш нотбук с 8600GT, 2GB, CoreDuo 7200, поне 160ГБ HDD. С 3 години гаранция и произведен в Ирландия. http://www1.euro.dell.com/content/pr...=bg&l=en&s=bsdFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
А кое му е лошото лапнитопа да има и повечко рамец за сметка на безсмислени екстри като видеокартата GF8600GT??? И каква е целта на занятието да се дадат 3000лв за нещо дето след година ще струва 600?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Точно в този момент аз бих изчакал (ако не ми се налага спешно). Очаква се лятото да почнат да излизат лаптопи с нов тип батерии къде държат 40% повече. Като собственик на 2 лаптопа ви казвам - най-важното е да държи батерията дълго (другото е да е лек лаптопа). Лаптопа се ползва основно за офис и нет, който мисли да го ползва за нещо повече сериозно - си пазари десктоп. Останалото (с редки изключения) си е гъзария. Тъй че тез лаптопи с тея мощни процесори и бързи дискове па и графика са меко казано нерентабилни.Хубава цифра е приготвил иначе брат ти, но според мен надхвърля нормално нужното.
Коментар
-
Re: Съвет за избор на лаптоп
VooDoo написа:Привет на всички FIAT фенове!Брат ми ме помоли да му помогна при избора за покупка на лаптоп. Но за съжеление аз не съм много в течение на тези неща. По принцип мога да се разровя в нета и да видя кои модели си заслужават, но честно казано малко ме мързи .Брат ми живее и работи в Кипър и лаптопа ще се купува от там. Той няма притенции относно марката. Държи да си вземе хубав, качествен и безпроблемно работещ лаптоп. Бюджета е 2500-3000 лв.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
По повод 8600GT, ще добавя че нотбука има HDMI port и ще може да го включиш към LCD/Plazma и да гледаш филми кодирaни по х264 на FULL HD с минимално наоварване на процесора. И ще можеш да играеш на практика всички съвременни игри на голям екран. Вярвай ми на 42" екран някои "гърмялки" са зашеметяващи! Но ако ще го ползваш за писане на писма и броузване може да се задоволиш с вграденото видео на Интел.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар