Как става точно поръчката там ? Взима ли се някаква комисионна, някой ползвал ли им е услугите ? Аз си харесвам кола - обаждам им се и ми я поръчват и отивам да си я взимам или аз директно си говоря с продавача и трябва да ходя до Германия ( примерно ).Другият въпрос, които ме интересува - колко горе-долу ще ми дойде докарването на една кола от Германия ( примерно ) до България ? Говоря за застраховки от там до тук , мито, ДДС и т.н., регистрация, консумативи и т.н. ще си ги смятам отделно. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете.Поздрави.П.П.: Това възможно ли е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно bg.automobile.de
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно bg.automobile.de
loop написа:Как става точно поръчката там ? Взима ли се някаква комисионна, някой ползвал ли им е услугите ? Аз си харесвам кола - обаждам им се и ми я поръчват и отивам да си я взимам или аз директно си говоря с продавача и трябва да ходя до Германия ( примерно ).Другият въпрос, които ме интересува - колко горе-долу ще ми дойде докарването на една кола от Германия ( примерно ) до България ? Говоря за застраховки от там до тук , мито, ДДС и т.н., регистрация, консумативи и т.н. ще си ги смятам отделно. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете.Поздрави.П.П.: Това възможно ли е ?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар