...хахаха, още не се е родила, но тати вече и е купил Ферари. Направо паднах като видях седалката и малко избързах, защото я я има после, я не.....само се надявам като удъртея и тя да ми купи едно Ферари, ама истинско, пък дано "дедо" се впечатлява още от такива неща.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забележете в какво Ферари ще посядва дъщеря ми...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
100%, генетични изследвания на околоплодни води по друг повод го доказаха, иначе с голямата ми дъщеря беше така...100% момче, като се роди - опааааа - девойка...
Коментар
-
Да много е хубава тая седалка , дано да се роди живо и здраво детето , и като порасне наистина да кара Ферари !Още повече колега , аз също ще ставам баща на дъщеря (по последни данни на лекарите) , даже женами в събота трябва да я водя в болницата по искане на доцента който ще води раждането ,а в момента съм и в голяма еуфория от предстоящото събитие ! Надявам се живот и здраве , когато и моята хубавица поотрасне аз също , ако мога (защото живота е колело) да я зарадвам с едно возило на Ферари , но за сега единственото което искам е да се роди живо и здраво дете , а пък каквото се иска от мен ще го правя винаги ! Хайде колега , още веднъж ти пожелавам живо и здраво дете , всичко да мине безпроблемно , а пък като се родят момите можем да се видим , да се запознаем , да се почерпим ! :D.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Авео написа:100%, генетични изследвания на околоплодни води по друг повод го доказаха, иначе с голямата ми дъщеря беше така...100% момче, като се роди - опааааа - девойка...Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Авео написа:100%, генетични изследвания на околоплодни води по друг повод го доказаха, иначе с голямата ми дъщеря беше така...100% момче, като се роди - опааааа - девойка...Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар