Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прецакаха ли ме в сервиза с цената?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прецакаха ли ме в сервиза с цената?

Днес оставих бравото на ремонт.имах проблем със стартера.към 14 часа майстора ми се обади и ми каза проблема:изгоряла намотка на ротора.даде ми два варианта-опит за запояване на намотката при което не дава никаква гаранция и стартер втора употреба на цена 150лв/което ми се видя ужасно много/.избрах вариант 1.но по фрапиращото за мен беше че когато отидох да взема колата ми казаха 30 лв. за работа и 35 лв.части лично на мен ми се видя доста скъпо.нормална ли е тази цена?Колега, коригирай заглавието на темата според правилата1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н.Заглавието в момента не показва за какво точно се говори в темата. Ако не вземем мерки форумът ще се напълни с подобни заглавия и търсенето на вече обсъждани проблеми ще бъде затруднено.
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Нямам никакъв опит , но лично на мен ми се струва доста.Особено за материалите ... Какви материали толкова е използвал при запояването ?

Коментар

ми сега като се замисля може с 1 гр. злато

Коментар

Е, че нали само е запоявал намотката - какви части?Ти не пита ли, какви са аджеба, тез части?На мен миналата година ми беше изгорял генератора (динамото). Напълно ми го рециклираха за 80 лева - това включва пренавиване на ротора, нови втулки, четки и не знам какво още.Мисля че малко са те поограбили...

Коментар

30лв за работа може да се каже са нормални ама останалите 35 са си чисто в джоба им!
          FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Immortal написа:
            Е че нали само е запоявал намотката - какви части?Ти не пита ли, какви са аджеба, тез части?На мен миналата година ми беше изгорял генератора (динамото). Напълно ми го рециклираха за 80 лева - това включва пренавиване на ротора, нови втулки, четки и незнам какво още.Мисля че малко са те поограбили...
            като отидох да взема колата нямаше никой.само една жена на която се плаща

Коментар

Еми то така бива ....Да отварям и аз гараж и ще обявявам едни страшни цени , пък ако мине Тва са си чисти 35 лв. , които отиват директно в джоба им.На мене ми предлагам да ми заварят картера за 25-30 лв.А съм чувал ,че картер много трудно се заваря и много малко хора могат да го правят.

Коментар

Предполагам, че е презапоил целия колектор, а това се прави с сребърен припой май. Той е доста по-скъп от обикновенния тинол.Да си кажа честно, при тези цени които станаха всеки е гледа да изкара някой лев отгоре.

Коментар

За това минаваме на направи си сам
                  A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                  Punto Sporting 1.9JTD 2003
                  ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

купи си 2 ръка. може да се намери на много по-поносими цени от някое браво на части, особенно от форума
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      купи си 2 ръка. може да се намери на много по-поносими цени от някое браво на части, особенно от форума
                      ми засега върти но мисля да се запася с един.чудя се дали втора ръка или нов

Коментар

не се чуди, нов е 400 лв. да не мислите с тази кола да живеете с орлите
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

нямах представа за цената на новия втора ръка ще е

Коментар

ето ти
                            hf hpe написа:
                            ...най-добре е да се обаждате на телефон 9311662 или на мобилният който съм далможе и директно на адрес улица Враня номер 32списък....стартер Фиат Брава 1.6 16 - 39 лева....

Коментар

Според мен цената е добра. Не може вечно всичко да е без пари.....или си направи си сам като мен, и разни други тука из форума, или отиваш на сервиз и си цакаш. Дори аз преди време като се скапа динамото отидох и оставих колата на сервиз да ми сменят диодния блок, щото като го монтираха, го провериха пред мен, тестваха го и ми дадоха гаранция. При което се наложи 2 пъти да презапояват блока, щото се оказа дефектен чисто-новия диоден блок. Ама си го смениха на място, преди да сложат динамото на колата!!! А ако бях аз, имаше да монтирам и да псувам що пак не бачка, после пак демонтаж, после скандали, после смяна или закупуване на нов диоден блок, после пак монтаж......2 дена нерви!Затова според мен ако са ти дали гаранция и всичко е ок.....си на аванта. Спестил си си доста главоболия и нерви - което според мен е доста по-ценно отколкото 65лв.П.С.Е, ако майстора е "МАЙСТОР....неговата ма...ма" тогава, си е набутвация.
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                              X