Днес оставих бравото на ремонт.имах проблем със стартера.към 14 часа майстора ми се обади и ми каза проблема:изгоряла намотка на ротора.даде ми два варианта-опит за запояване на намотката при което не дава никаква гаранция и стартер втора употреба на цена 150лв/което ми се видя ужасно много/.избрах вариант 1.но по фрапиращото за мен беше че когато отидох да взема колата ми казаха 30 лв. за работа и 35 лв.части
лично на мен ми се видя доста скъпо.нормална ли е тази цена?Колега, коригирай заглавието на темата според правилата1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н.Заглавието в момента не показва за какво точно се говори в темата. Ако не вземем мерки форумът ще се напълни с подобни заглавия и търсенето на вече обсъждани проблеми ще бъде затруднено.
![Shocked](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_eek.gif)
Коментар