Здравейте колеги. От два дни не мога да вляза в Zamunda - изписва ми следното:You are not authorized to view this page.HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer. Някой има ли го този проблем и ако е само при мен от какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става със Zamunda
Collapse
X
-
Re: Какво става със Zamunda
nikolay nikolov написа:Здравейте колеги. От два дни не мога да вляза в Zamunda - изписва ми следното:You are not authorized to view this page.HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer. Някой има ли го този проблем и ако е само при мен от какво може да е?
Коментар
-
Re: Какво става със Zamunda
peho написа:nikolay nikolov написа:Здравейте колеги. От два дни не мога да вляза в Zamunda - изписва ми следното:You are not authorized to view this page.HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer. Някой има ли го този проблем и ако е само при мен от какво може да е?Fiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Коментар
-
tyson написа:Вероятно си попаднал под листа с баннати юзериFiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Коментар
-
nikolay nikolov написа:tyson написа:Вероятно си попаднал под листа с баннати юзериSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Имайки в предвид, че вече никой не ползва модеми едва ли ще забележиш че е по бавно (освен ако не отваряш 15 страници на веднъж)Space Star 1.9 DID
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Roko написа:deadairplane написа:Имайки в предвид, че вече никой не ползва модеми едва ли ще забележиш че е по бавно (освен ако не отваряш 15 страници на веднъж)
Коментар
-
deadairplane написа:Roko написа:deadairplane написа:Имайки в предвид, че вече никой не ползва модеми едва ли ще забележиш че е по бавно (освен ако не отваряш 15 страници на веднъж)Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар