tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познат в митницата...
Collapse
X
-
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
Re: Инфо
rymbym написа:Slavi_Lancia написа:Абе , някои знае ли колко е митото на 1000$ пратка примерно, доставена от САЩ?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
всяка стока на стойност над 50$ включително ,внесена извън евросъюза подлежи на митн.обработка ,килограмите ти определят само цената на транспортта .p.s. rustson моят съвет е да почакаш още 7-8 дена ,ако отидеш да се разправяш на място ,вярвай ми ще я прежалиш пратката и няма да искаш и да чуеш за неяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: Инфо
Slavi_Lancia написа:rymbym написа:Slavi_Lancia написа:Абе , някои знае ли колко е митото на 1000$ пратка примерно, доставена от САЩ?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:......килограмите ти определят само цената на транспортта ........p.s. rustson моят съвет е да почакаш още 7-8 дена ,ако отидеш да се разправяш на място ,вярвай ми ще я прежалиш пратката и няма да искаш и да чуеш за нея
Коментар
-
Re:
rymbym написа:tomazo написа:......килограмите ти определят само цената на транспортта ........p.s. rustson моят съвет е да почакаш още 7-8 дена ,ако отидеш да се разправяш на място ,вярвай ми ще я прежалиш пратката и няма да искаш и да чуеш за неяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re:
tomazo написа:rymbym написа:tomazo написа:......килограмите ти определят само цената на транспортта ........p.s. rustson моят съвет е да почакаш още 7-8 дена ,ако отидеш да се разправяш на място ,вярвай ми ще я прежалиш пратката и няма да искаш и да чуеш за нея
Коментар
-
tomazo написа:всяка стока на стойност над 50$ включително ,внесена извън евросъюза подлежи на митн.обработка ,килограмите ти определят само цената на транспортта .p.s. rustson моят съвет е да почакаш още 7-8 дена ,ако отидеш да се разправяш на място ,вярвай ми ще я прежалиш пратката и няма да искаш и да чуеш за неяJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
Ами ние до сега сме поръчвали 2 -3 пъти от този саит в УСА, ама нищо не може да се скрие и на фактурата и на кутията си пише колко струва и какво е, макар че до сега сме минавали метър се опасявам да не вземат пък на следващата пратка от там да се заядат и да вземат да си начислят всички такси, та да си направя сметката дори да си платя всичко колко ще ми легне.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
rustson написа:tomazo написа:всяка стока на стойност над 50$ включително ,внесена извън евросъюза подлежи на митн.обработка ,килограмите ти определят само цената на транспортта .p.s. rustson моят съвет е да почакаш още 7-8 дена ,ако отидеш да се разправяш на място ,вярвай ми ще я прежалиш пратката и няма да искаш и да чуеш за неяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Ами ние до сега сме поръчвали 2 -3 пъти от този саит в УСА, ама нищо не може да се скрие и на фактурата и на кутията си пише колко струва и какво е, макар че до сега сме минавали метър се опасявам да не вземат пък на следващата пратка от там да се заядат и да вземат да си начислят всички такси, та да си направя сметката дори да си платя всичко колко ще ми легне.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Slavi_Lancia написа:Ами ние до сега сме поръчвали 2 -3 пъти от този саит в УСА, ама нищо не може да се скрие и на фактурата и на кутията си пише колко струва и какво е, макар че до сега сме минавали метър се опасявам да не вземат пък на следващата пратка от там да се заядат и да вземат да си начислят всички такси, та да си направя сметката дори да си платя всичко колко ще ми легне.
Коментар
-
очарованието във форума ,винаги ще се намери някой ,който разбира повече от теб в това с което си си вадил хляба !колега 2-3 думи и приключвам защото няма смисъл да споря с теб по тая тема !Обяснява се просто за да е ясно за всички !Хем ти казвам ,че принципно има как да ти измислят всичко(според документа ) ти пак ми спориш ,дори фотоапарата който си купил могат кон да изкарат ако искат ! колко пъти съм влизал в митницата няма да коментирам,за да не си правя реклама ,нито колко ддс съм си възстановил и прочие ! А такива всезнайковци като теб седят на гишето на митницата по 8 часа до ден два с тарифният съветник в ръкафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Колеги дойдоха ксеноните !!! след 1 месец сега са в митницата и ще трябва да ходя да ги взимам! Обаче видях и ми казаха че предлагат услуга да ти ги донесат до дома! Обаче на телефона който е даден никой не отговаря! Някой да знае дали я има още тази услуга или не!?Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар