Здравейте колеги моите два комплекта ксенони нещо много се забавиха и имам неприятното усещане (гъдел по гъза) че са на едно място където никой не иска да си вижда пратката - Митницата! Та тези дни сигурно ще се запътя на там да проверя какво става! Въпроса ми е някой има ли идея какво става в такъв случай и каква е процедурата! А ако имате и познат който би могъл да провери дали е наистина там ще ми спестите много неприятности и кила нафта!Мерси предварително за инфото!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познат в митницата...
Collapse
X
-
Re: Познат в митницата...
rustson написа:Здравейте колеги моите два комплекта ксенони нещо много се забавиха и имам неприятното усещане (гъдел по гъза) че са на едно място където никой не иска да си вижда пратката - Митницата! Та тези дни сигурно ще се запътя на там да проверя какво става! Въпроса ми е някой има ли идея какво става в такъв случай и каква е процедурата! А ако имате и познат който би могъл да провери дали е наистина там ще ми спестите много неприятности и кила нафта!Мерси предварително за инфото!фиатче Браво 2.0
-
Re: Познат в митницата...
tomazo написа:rustson написа:Здравейте колеги моите два комплекта ксенони нещо много се забавиха и имам неприятното усещане (гъдел по гъза) че са на едно място където никой не иска да си вижда пратката - Митницата! Та тези дни сигурно ще се запътя на там да проверя какво става! Въпроса ми е някой има ли идея какво става в такъв случай и каква е процедурата! А ако имате и познат който би могъл да провери дали е наистина там ще ми спестите много неприятности и кила нафта!Мерси предварително за инфото!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Твоя адрес ли е посочен където трябва да пристигне пратката ???Като частно лице ли сте я поръчали ?? За съжаление ,тоя хонгконгски номер не ни върши работа ,защто тя докато дойде може да смени 5-6 полета .трябва да получиш от пощата известие и вече в зависимост от това каква е цената следва евентуална разправия с митниците !! Но на тоя етап не можеш да провериш пратката къде е и какво става с нея !нормално е да се забави около месец ,като се има предвид ,че китайците празнуват малко изкелиферчено нова годинафиатче Браво 2.0
Коментар
-
rustson написа:Моя адрес е посочен като физическо лице! какво е твоето предложение да почакам още малко?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Номерът си е номер - през колкото и превозвачи да мине, би трябвало да я проследиш по този номер. Обади се в Булпост виж на този телефон 981 56 21 - по принцип те са в договорни отношения с разните му там пощенски служби по света.Времето е много - те след седмица почти ще ти изравнят морския транспортlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
sev написа:проблемът с пратката е че заедно с нея са поръчани още две, които пристигнаха отдавнав сайта на БГ пощите при проверка на кода се изписва че няма инфои затова си мислим че пратката е на митницаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Предполагам, че СЕВ ти е казал да проверяваш тук всеки денhttp://services.bgpost.bg/WebTracking/BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Предполагам, че СЕВ ти е казал да проверяваш тук всеки денhttp://services.bgpost.bg/WebTracking/Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:blagun написа:Предполагам, че СЕВ ти е казал да проверяваш тук всеки денhttp://services.bgpost.bg/WebTracking/фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Абе , някои знае ли колко е митото на 1000$ пратка примерно, доставена от САЩ?фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар