Е с тва бижу + още 2 настолни вкъщи. А ся и жената иска лаптоп Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой с какво PC е?
Collapse
X
-
wwweb написа:Е с тва бижу + още 2 настолни вкъщи. А ся и жената иска лаптоп Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Оооо същата работа беше и с мен преди една седмица
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:wwweb написа:Предлагам следващата тема да е "Кой колко пара е събрал"Почвам да се обърквам ,между другото набирам хора за работа като шофьори,да ходят до Берлин с една Крома ’06
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
wwweb написа:blagun написа:wwweb написа:Предлагам следващата тема да е "Кой колко пара е събрал"А иначе мисля да взема едно ауди А8 е така да си дитка мацката из града, ако пък не и хареса ще го подаря на някой от форума...А между другото някой ако си търси работа - предлагам!Значи работата е следната: давам ти новата ЕС класа и 50 000лв и си джиткаш по морето 3 месеца и получаваш после още 50 000лв.... телефона на лични моля
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Днес гледах Ламборгини-то на АСУС, една мацка ми го предлага с 10% отстъпка, та се замислям доста...Immortal написа:sclera_bg написа:На това работя, у дома съм с 5-годишно (вече) PC с Athlon XP 2400+
Коментар
-
Immortal написа:Колега, кажи нещо повече за тез Епъли....... Намират ли се без пари като на ПиСитата?) и по тая причина можеш да си слагаш и Windows, даже MacBook Pro е най-бързия Vista компютър. Последното поколение MacPro (настолните машини) са стандартно с по два четириядрени Xeon-а, поддържат до 32 гигабайта RAM и имат четири SATA II слота за до 4 терабайта дисково пространство. Операционната система ти идва с машината. Както каза колегата има огромен брой shareware и freeware програми, но професионалните пакети (поне тези, с които работя) Adobe CS, QuarkXPress, MS Office (който е в пъти по-готин от Виндовския) са платени. Значи ако си свикнал да пазаруваш от "денонощния магазин" работи за Windows, ще можеш да си набавиш от него и съответните аналози за Mac. Единственото, което би ти липсвало в МacOS ще са игрите - просто няма толкова много. Самата ОС - ами просто трябва малко да поработиш на нея. В момента има версии (неофициални, едва ли някога ще има официална) на MacOS X 10.4 и 10.5 (Leopard) както за Intel, така и за AMD "PC"-та, просто е въпрос на хардуер за да тръгне на съответната машина. Но и съприкосновението с хардуера Аpple има своето неповторимо очарование - този който има iPod или iPhone знае за какво говоря. Аз самия не бях се докосвал до MacBook Pro допреди два дена, когато се наложи да "подостря" един чисто нов, донесен на моя близка от щатите. Кво да кажа - влюбих се в машинката, макар да не съм привърженик на лаптопите. Но ценовата политика на Аpple е ужасяваща - това, което в USA е в долари, тука е в евро. На близката ми компютъра и излезе 2700 долара- всичко , да го сметнем по 1.40 лева- това са 3780 лева. Същия модел (15 инчов екран, 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, 1440 x 900 разделителна способност, 2GB оперативна памет, 160GB твърд диск, 6x double-layer SuperDrive, NVIDIA GeForce 8600M GT - 256MB SDRAM / dual-link DV) струва точно 5209 лева крайна цена тук (в магазина) - това е нечовешко.
::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар