Здравейте всички,днес се оборудвах ето с тази машинка:o CPUIntel Core Duo T2250 1.70GHz, 533MHz, 2MB L2o ChipsetSIS 671DX + 968o LCD15.4" WXGAo MemoryDDR2 667 1GB (2 slots DDR2 667, up to 4GB)o VGAEmbedded ATI X2300, 128MB VRAM, up to 1GB HyperMemoryo HDD120GB SATA 5400rpmo Optical storageDVD Super-multio Communications802.11b/g wireless, LAN 10/100, Modem, 4 x USB 2.0, Bluetootho Expansion slotsExpress card, SD/Mini SD/MMC/MS/MS PRO/MS DUO/MS DUO PRO reader, VGA, DVI-Do AudioBuilt-in Azalia compliant audio chip, built-in stereo Speakers, Headphones/Mico Camera1.3 mpx rotatingo Keyboard19 mm full size 88 keyso Battery6 cells Li-iono Operating systemняма - аз си сложихo Dimensions & Weight365 x 262 x 27-35 mm, 2.6 kgo Warranty2-year limited global hardware warranty1-year battery pack warranty Първите ми впечатления са много добри, цял следобед треперя да си седна да си го инсталирам.Току що приключих с всички настройки, за да го приведа във вид удобен за мен за работа.Най-страхотното е че дисплея е с резолюция 1280Х800, а не като на стария 1024Х768 - и сега не ми се налага да скролвам странично на никоя страница.Покупката на нов лаптоп ми е отколешна мечта, която най-сетне се събрах да изпълня. Дай боже да ми работи безаварийно машинката.П.С. Това ми е първия пост от него, още свиквам с клавиатурата.А и на цвят е почти като Бравата, което съответно много ме кефи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И моя ред дойде да се похваля!
Collapse
X
-
Честито колега!Изглежда супер!Нещо да кажеш за тези видео карти?Ние взехме един с радеон 3200 все имам някакви резерви към тях, но това ще си проличи във времето...Все пак кажи какво мислиш?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
maiska
Страхотен е! Честито и със здраве да си го ползваш! Скоро и аз се замислих за лаптоп и честно казано този модел ми се стори най-удачен.Хайде сега да кажеш и колко парички го взе.
Коментар
-
maiska написа:Страхотен е! Честито и със здраве да си го ползваш! Скоро и аз се замислих за лаптоп и честно казано този модел ми се стори най-удачен.Хайде сега да кажеш и колко парички го взе.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
maiska
Благодаря за инфото. И дано скоро пуснеш темата "Хайде отново да се похваля - вижте каква камера си купих" Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Коментар
-
Yavor написа:Спрях се на тази марка защото проучването ми показа че май е единствената без никакви отрицателни отзиви за представянето на продуктите и, но с качесвен и бърз сервиз и то в България ( не знаех, ама научих че сервиза на Сони за лаптопите бил само в Румъния...?!?!)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар