Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опасен тип ходи по форумите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nanio написа:
    Италианците правят макарни и спагети, а не Коли (с изключение на Ferrari) Опел правят коли, макар и с малко ръжда по тях
    Съгласен .. А ти какво караш тогава - макарон или спагета ?

Коментар

Чудя се само как му се занимава да прави такива глупости както каза един колега той ми е почти набор ,аз съм на 19 и малко и през ум не ми е минавало за такива простотий,но всеки човек си има характер,просто се чудя защо го прави!?
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Може да е пробвал това и да му се е поразмътил мозъка

Коментар

Само аз ли немога да отворя линка към темата ?
          Fiat punto 1,1
          Fiat bravo 1,6 16v
          Fiat bravo 2,0 20v
          Honda civic 1,5
          BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Не знам, ама и двете теми са яко смях...
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

MrElectro, аз карам боклук по принунда. Въобще не се заблуждам че карам кола. Всеки според джоба си нали така? Като се реша на 320D го разкарвам веднага или му драскам клечката.Едит: е не е баш боклук защото не ми е правила сериозни проблеми но все пак
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Това 320 бмв ли ще да е те от кога правят коли мислех че тостери правят само. Иначе тоя инжинер свети в тъмното направо! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Rigel написа:
                  MrElectro написа:
                  Абе незнам как толкоз късно са го усетили.Аз само като гледам по колко емотикона използва в постовете и начина на писане ,веднага го усещам че има нещо гнило.
                  ivan_enchev написа:
                  Кой каза , че на кола за 40+К не се слагат едни малки хитри тайни ? Мога леко да упровергая тезата. Нямам вредния навик да се перча по пътишата , просто искам винаги да знам че имам мощност под капака с която всеки един момент мога да намачкам едно " Рено 5 дето биело Туарег (че и В10-ката ) . Както казва един друг колега "..... и един мармот завива шоколада в станиол " :D , бих добавил " ..... а покрай него премигна една ТДИ (за сега ще пазя в тайна конете , защото са малко повечко от заводските 275 ) , а чак след около 3 минути се появи и едно заблудено Ренде 5 " :D :D :D :D :D :D :D :D П.П. И между другото , тази красавица имам идея в скоро време да я пусна за продажба , че има една друга луксозна А8 печица с малко повече потеншъл под капака , дето съм решил да я яхвам Ако някой прояви интерес да пише едно Л.С. , срещу подходяща сума бенджамини може би бих се раздели с нея (не казвам че ще го направя на 100 % , защото много си я ценя още)
                  ????????????? Какво искаш да ми кажеш с това?
                  .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Мале, вземете го сменете тва заглавие, че за тоя пубер не си заслужава и тема да има тука ...Баси опасният тип ... ИНЖЕНЕР, извинявам се Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

Не съм сигурен , ама май и тебе смята за такъв тип

Коментар

MrElectro написа:
                        Йеееееееееее
                        .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

ivan_enchev написа:
                          MrElectro написа:
                          Йеееееееееее
                          Айде признай си Ако не, аз ще призная...
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

А ве Rigel , ти наред ли си ве братле? Шшшшш поне да беше писал и едно ЛС след тоя противен пост , че да знам в какво ме обвиняваш, а не да го разбирам от приятели ! Искаш нещо да се заяждаш с някой ли кво?

Коментар

KrAs написа:
                              Това 320 бмв ли ще да е те от кога правят коли мислех че тостери правят само.
                              Kaжи в кой техномаркет ги има тези тостери да си купя няколко
                              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

ivan_enchev написа:
                                А ве Rigel , ти наред ли си ве братле? Шшшшш поне да беше писал и едно ЛС след тоя противен пост , че да знам в какво ме обвиняваш, а не да го разбирам от приятели ! Искаш нещо да се заяждаш с някой ли кво?
                                не бе просто си правя колажчета от постове http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=15и кои бяха тези приятели?!?

Коментар

Working...
                                X