nanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опасен тип ходи по форумите
Collapse
X
-
Чудя се само как му се занимава да прави такива глупости както каза един колега той ми е почти набор ,аз съм на 19 и малко и през ум не ми е минавало за такива простотий,но всеки човек си има характер,просто се чудя защо го прави!?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
MrElectro, аз карам боклук по принунда. Въобще не се заблуждам че карам кола. Всеки според джоба си нали така? Като се реша на 320D го разкарвам веднага или му драскам клечката.Едит: е не е баш боклук защото не ми е правила сериозни проблеми но все пакFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Това 320 бмв ли ще да е те от кога правят коли мислех че тостери правят само. Иначе тоя инжинер свети в тъмното направо! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Rigel написа:MrElectro написа:Абе незнам как толкоз късно са го усетили.Аз само като гледам по колко емотикона използва в постовете и начина на писане ,веднага го усещам че има нещо гнило.ivan_enchev написа:Кой каза , че на кола за 40+К не се слагат едни малки хитри тайни ? Мога леко да упровергая тезата. Нямам вредния навик да се перча по пътишата , просто искам винаги да знам че имам мощност под капака с която всеки един момент мога да намачкам едно " Рено 5 дето биело Туарег (че и В10-ката ) . Както казва един друг колега "..... и един мармот завива шоколада в станиол " :D , бих добавил " ..... а покрай него премигна една ТДИ (за сега ще пазя в тайна конете , защото са малко повечко от заводските 275 ) , а чак след около 3 минути се появи и едно заблудено Ренде 5 " :D :D :D :D :D :D :D :D П.П. И между другото , тази красавица имам идея в скоро време да я пусна за продажба , че има една друга луксозна А8 печица с малко повече потеншъл под капака , дето съм решил да я яхвам Ако някой прояви интерес да пише едно Л.С. , срещу подходяща сума бенджамини може би бих се раздели с нея (не казвам че ще го направя на 100 % , защото много си я ценя още).... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
А ве Rigel , ти наред ли си ве братле? Шшшшш поне да беше писал и едно ЛС след тоя противен пост , че да знам в какво ме обвиняваш, а не да го разбирам от приятели ! Искаш нещо да се заяждаш с някой ли кво?.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
ivan_enchev написа:А ве Rigel , ти наред ли си ве братле? Шшшшш поне да беше писал и едно ЛС след тоя противен пост , че да знам в какво ме обвиняваш, а не да го разбирам от приятели ! Искаш нещо да се заяждаш с някой ли кво?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар