Някой може ли да сподели в неговото каско точката която е за "изключени рискове" !!! Погледнете в ЗК в която е направено каското какво гласи точката "изключени рискове" : http://212.50.16.2:8080/rack1/Saxo/IMG_7010.JPG
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълно каско
Collapse
X
-
nanio написа:Каскато неважи, ако си пил и ако след кражба неможеш да представш комплект ключ/ове с дистанционни за алармата. Така е в Булстрад. Какви проблеми имаш ти?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
От 96 до 2001година плащах за всяка кола автокаско.През тези години само два пъти съм ползвал обезщетение-едно счупено стъкло за 76лв,един капак преден за 150лв и една броня и халоген за 200лв.Като сметна колко пари съм дал за каско,не ми е изгодно.Затова се отказах.Тези стари коли не ги крадат,частите са сравнително евтини,по-добре сам да се оправям.В интерес на истината и при Бившите ВИС-2,и при Армеец не съм имал проблеми с обезщетенията.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
JO_666 написа:nanio написа:Каскато неважи, ако си пил и ако след кражба неможеш да представш комплект ключ/ове с дистанционни за алармата. Така е в Булстрад. Какви проблеми имаш ти?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар