Искам да направя вулканизатор и автомивка в едно но се чудя какво ще ми е необходимо за това и съвет за мястото в русе давайте колеги чакам съвети ще има спец цени за вас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да правя вулканизатор съвети.
Collapse
X
-
Re: искам да правя вуланизатор съвети
tampico написа:искам да направя вуланизатор и автомивка в едно но се чудя какво ще ми е необходимо за това и съвет за мястото в русе давайте колеги чакам съвети ще има спец цени за васPunto SX 1.1 55
-
За вулканизатор - машина за монтаж/демонтаж, баланс, казан да проверяваш гумите,крикове (желателно няколко, щото не се знае колко коли ще има), компресор, преди ползвахме една "печка"за вулканизиране на гуми, ама едва ли ще трябва вече, друго сега не се сещам щото работех това преди 11 години, та вече съм позабравил. Останалото са дреболии - тежести (нормални и лепящи), инструменти, лепенки, едно шило за пробиване на гумите (зависи какви лепенки ще слагаш), бормашина да почистваш мястото където ще е лепенката.Взимаш и някоя друга гума за продаване и стартираш Може и да съм пропуснал нещо, но общо взето това е.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Явор Митев
...около разрешителните за разкриване на обекта, ще трябва да минаваш и през РИОКОЗ...хубаво е да имаш контакти там, щото бюрокрацията и разправиите са големи. По отношение на тях, ще ти искат специална отводнителна система от канали, които да поемат нам къв дебит за нам си кво време, както и къде ще се оттича водата. До колкото мисля, ще трябва да се оттича задължително в канализацията, а не в септични ями или нещо такова.Скоро колега от клуба на Рено прави автомивка и ходихме заедно в РИОКОЗ да се разправяме и карам по спомени от лудницата тогава. Ще се разровя за координатите му и ще ти пратя ЛС с телефон и име да се разберете и съветвате.... Поздрави и успех....
Коментар
-
Авео написа:По отношение на тях, ще ти искат специална отводнителна система от канали, които да поемат нам къв дебит за нам си кво време, както и къде ще се оттича водата. До колкото мисля, ще трябва да се оттича задължително в канализацията, а не в септични ями или нещо такова.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
Beissbarth си взимаш (аз пък работех с едни италиански, не се сещам марката, бяха добри,купувани са ’93 и още работят)http://www.beissbarth-bg.com/Гледам, че се продават и втора употреба, доста обяви има.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар