Имаше едни сайтове с много добре изработени игри със разни загадки - да разшифроваш разни цифри или кодове, да правиш асоциации с разни цитати и такива работи.Кажете някой сайт ако знаете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Он-лайн игри загадки или нещо такова
Collapse
X
-
Колега ето ти тема за размисъл а и към целия форум, който не го е правил да се пробва на мен ми отне 32минути можеше и по малко но часът беше 2 през ноща и едвам клепах та ето го и въпроса П.С. Забранено е търсенето по гугъл все пак трябва да ни е интересно. 5 къщи, всяка с различен цвят; Във всяка къща живее един човек от различна националност;. Всеки от тях предпочита различно питие, пуши определен вид цигари и негледа същото животно като някой друг;Указания:1. Англичанинът живее в червената къща;2. Шведът гледа куче;3. Датчанинът пие чай;4. Зелената къща е отляво на бялата;5. Норвежецът живее в първата къща;6. Собственикът на зелената къща пие кафе7. Човекът, който пуши Pall Mall, гледа птичка;8. Мъжът в средната къща пие мляко;9. Собственикът на жълтата къща пуши Dunhill;10.Пушачът на Marlboro живее до този, който гледа котка;11.Мъжът, който гледа кон, живее до този, който пуши Dunhill;12.Пушачът на Winfield пие с удоволствие бира;13.Норвежецът живее до синята къща;14.Немецът пуши Rothmans;15.Пушачът на Marlboro има съсед, който пие вода;Кой гледа рибката?Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
-
KrAs написа:Колега ето ти тема за размисъл а и към целия форум, който не го е правил да се пробва на мен ми отне 32минути можеше и по малко но часът беше 2 през ноща и едвам клепах та ето го и въпроса П.С. Забранено е търсенето по гугъл все пак трябва да ни е интересно. 5 къщи, всяка с различен цвят; Във всяка къща живее един човек от различна националност;. Всеки от тях предпочита различно питие, пуши определен вид цигари и негледа същото животно като някой друг;Указания:1. Англичанинът живее в червената къща;2. Шведът гледа куче;3. Датчанинът пие чай;4. Зелената къща е отляво на бялата;5. Норвежецът живее в първата къща;6. Собственикът на зелената къща пие кафе7. Човекът, който пуши Pall Mall, гледа птичка;8. Мъжът в средната къща пие мляко;9. Собственикът на жълтата къща пуши Dunhill;10.Пушачът на Marlboro живее до този, който гледа котка;11.Мъжът, който гледа кон, живее до този, който пуши Dunhill;12.Пушачът на Winfield пие с удоволствие бира;13.Норвежецът живее до синята къща;14.Немецът пуши Rothmans;15.Пушачът на Marlboro има съсед, който пие вода;Кой гледа рибката?Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
wwweb написа:Немецът ... Отне ми точно 20 сек. (едно търсене в Google)
Коментар
-
wwweb това наистина беше гадно! аз тамън се бях зарибил довечера да я разконспирирам за да видя колко време ще ми отнеме...Иначе мога да ви предложа една друга игра, също е интересна и е гимнастика за мозъка. Представлява дадена специфична ситуация, която се е случила след поредица от събития, вашата задача е да разберете какво и защо и как се е случило, задавайки ми въпроси , на които отговарям само с да или с не. Ако някой се зариби ще я постна.
Коментар
-
ilkor написа:wwweb написа:Немецът ... Отне ми точно 20 сек. (едно търсене в Google)
Коментар
-
vaskobravo написа:колеги ето нещо което ме тормози от месец:всяка от къщите трябва да бъде свързана с вода-ток и газ с линий който не трябва да се докосват или пресичат!успехFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар