Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е лесно да купиш тасове...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dzvera написа:
    snake,зимата отминава...Видя ли това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36472
    Ти видя ли откога е темата.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Ц Видях кога е писано за последно,преди мен.
      ===============================
      // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
      ===============================

Коментар

snake написа:
        Мнението ми за летите джанти е повече от положително . Но досега все не съм стигал дотам (причините са чисто финансови, иначе желание съм имал) всичко да оправя по колите, които съм имал и накрая да ги обзаведа и с лети джанти, ей така за единия кеф, без друга причина. Може пък мареата да е първата ми кола, на която ще си купя лети джанти.
        То ако ти е за кефа ей сега ти пращам едни 15-ки. Оригинални от моята Мареа. Не ги знам какво им е състоянието, само им липсва едната капачка. Не знам в Пазарджик какви са ценита за изправяне (евентуално) и пясъкоструене, но бавно бавно можеш да си ги правиш.

Коментар

LiGuru написа:
          snake написа:
          Мнението ми за летите джанти е повече от положително . Но досега все не съм стигал дотам (причините са чисто финансови, иначе желание съм имал) всичко да оправя по колите, които съм имал и накрая да ги обзаведа и с лети джанти, ей така за единия кеф, без друга причина. Може пък мареата да е първата ми кола, на която ще си купя лети джанти.
          То ако ти е за кефа ей сега ти пращам едни 15-ки. Оригинални от моята Мареа. Не ги знам какво им е състоянието, само им липсва едната капачка. Не знам в Пазарджик какви са ценита за изправяне (евентуално) и пясъкоструене, но бавно бавно можеш да си ги правиш.
          Ако колегата се откаже,можеш да ги прехвърлиш насам :D
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Колеги, търся си тас на марката GIGA пише в средата. 14" Преди време си писах с колега от форума който имаше, но след смяната на телефона, му загубих кординатите.Ако някой му се намира да пише http://www.1st-harrison.com/shop2/im...k-Trims-14.jpg
            I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Такива тасове се продават на битака комплекти 4 броя 14" за 14 лева - сребристи на цвят без надписа ГИГА.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                Такива тасове се продават на битака комплекти 4 броя 14" за 14 лева - сребристи на цвят без надписа ГИГА.
                Сигурно ти дават с тях - комплект ножове и четка за зъби "Подарък!!!" ....
                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Изкам да отбележа, че тва са най-добрите тасове без свински опашки - няма падане. Една вечер в един дъжд ударих дупка на Арчар и джантата се изкриви - падна таса.
                  I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

То зависи каква ти е джантата. От някои джанти не падат, а на други излизат с поглед. Не знам дали има комплект ножове но със сигурност не са от Своге ами някъде от Китай, Турция или Полша. Ето на тази картинка има и едни дето много приличат на тези от другата картинка.
                    Прикачени файлове
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                    X