dzvera написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е лесно да купиш тасове...
Collapse
X
-
snake написа:Мнението ми за летите джанти е повече от положително . Но досега все не съм стигал дотам (причините са чисто финансови, иначе желание съм имал) всичко да оправя по колите, които съм имал и накрая да ги обзаведа и с лети джанти, ей така за единия кеф, без друга причина. Може пък мареата да е първата ми кола, на която ще си купя лети джанти.
Коментар
-
LiGuru написа:snake написа:Мнението ми за летите джанти е повече от положително . Но досега все не съм стигал дотам (причините са чисто финансови, иначе желание съм имал) всичко да оправя по колите, които съм имал и накрая да ги обзаведа и с лети джанти, ей така за единия кеф, без друга причина. Може пък мареата да е първата ми кола, на която ще си купя лети джанти.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Колеги, търся си тас на марката GIGA пише в средата. 14" Преди време си писах с колега от форума който имаше, но след смяната на телефона, му загубих кординатите.Ако някой му се намира да пише http://www.1st-harrison.com/shop2/im...k-Trims-14.jpgI drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар