Няма смисъл да ги пръскаш със спрей.Ще изкарат 2-3 месеца и ще се обелят пак.Най- добрия вариант е да търкаш до здраво, грунд и тогава спрей.Само това не съм пробвал на мойте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е лесно да купиш тасове...
Collapse
X
-
абе знам че е малко тъпо да се меся в темата ама имам едни 5 таса, правени за екс машината .....цъкСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
[quote="evrobom"]Kimi_Raikonen написа:abarth77 написа:Kimi_Raikonen написа:Имаше една фирма дето предлагаше лети тасове, но не мога да и намеря сайта сега- ако някой го знае- да казва- мисля че около 60 лв. бяха комплекта алуминиеви и се захващат към 2 от болтовете с допълнителна планка и не падат.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
phoenix написа:абе знам че е малко тъпо да се меся в темата ама имам едни 5 таса, правени за екс машината .....цък
Коментар
-
В Пазарджишкия автофорум един колега се беше сдобил с голямо количество разнородни тасове :D . Имаше и фиатски, не знам дали все още се продават.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Малко снимки на "новите" ми тасове, а и изобщо на колата, след козметичните процедури (пребоядисване на преден капак и предни калници), на които я подложих :D . Промяната при тасовете е особено впечатляваща, можете да ги сравните с вида, в който бяха преди месец.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Имаше една фирма дето предлагаше лети тасове, но не мога да и намеря сайта сега- ако някой го знае- да казва- мисля че около 60 лв. бяха комплекта алуминиеви и се захващат към 2 от болтовете с допълнителна планка и не падат.2.4 JTD
Коментар
-
snake написа:Малко снимки на "новите" ми тасове, а и изобщо на колата, след козметичните процедури (пребоядисване на преден капак и предни калници), на които я подложих ...да ги сравните с вида, ...преди
Коментар
-
snake,зимата отминава...Видя ли това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36472===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар