Едно време на Жигулката Маруся вуйчо ми беше донесъл от Великия тогава СССР тасове от хромирана ламарина, които се захващата с планка за болтовете на джантата (както колегата по-горе е писал). Бяха уникални (никой нямаше такива в града )Иначе ми е много смешно като видя тасовете на кола, захванати със свински опашки. Уж се слагат колата да изглежда по-стилно а всъщност с тези свински опашки изглежда идиотски...Харесвам само тасове, които се хващат с болтовете на джантата. Фабричните на стария ми Ситроен бяха такива - оригинални на колата от 1983 година си бяха, нито счупени, нито изгубени...Все пак, snake, помисли наистина за едни лети джанти. Моите на Темпрата ги взех за 200 лв. (все едно 4-5 комплекта тасове)... Не са нищо особено - но е по-добре от тасове, които се губят на всяка дупка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е лесно да купиш тасове...
Collapse
X
-
ilkor написа:В София на Горубляне точно срещу паркинга на Мелексис има два магазина за автоакцесоари. От там вече втори път си купувам тасове и съм доволен от качеството. От първият комплект изгубих единия в една дупка, но дупката си я биваше - поизкривих джантата дори. Сега поне си имам 3 резерва Тасовете не са вързани с нищо и се свалят доста трудно от джантата. Цената им е 25 лева.Не бих дал повече защото тъй или иначе бях с оригинални при това доста учукани и ми ги откраднаха.Веднъж взех и от Илиенци, но още при слагането два се спукаха ...
Коментар
-
Immortal написа:...Иначе ми е много смешно като видя тасовете на кола, захванати със свински опашки. Уж се слагат колата да изглежда по стилно а всъщност с тези свински опашки изглежда идиотски...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Immortal написа:...Иначе ми е много смешно като видя тасовете на кола, захванати със свински опашки. Уж се слагат колата да изглежда по стилно а всъщност с тези свински опашки изглежда идиотски...Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Richard Burns написа:snake написа:Immortal написа:...Иначе ми е много смешно като видя тасовете на кола, захванати със свински опашки. Уж се слагат колата да изглежда по стилно а всъщност с тези свински опашки изглежда идиотски...
Коментар
-
Marea Bipower написа:ilkor написа:В София на Горубляне точно срещу паркинга на Мелексис има два магазина за автоакцесоари. От там вече втори път си купувам тасове и съм доволен от качеството. От първият комплект изгубих единия в една дупка, но дупката си я биваше - поизкривих джантата дори. Сега поне си имам 3 резерва Тасовете не са вързани с нищо и се свалят доста трудно от джантата. Цената им е 25 лева.Не бих дал повече защото тъй или иначе бях с оригинални при това доста учукани и ми ги откраднаха.Веднъж взех и от Илиенци, но още при слагането два се спукаха ...
Коментар
-
kiler_4o написа:sachma написа:snake написа:kiler_4o написа:Аз пък съвсем скоро ще си поръчвам оригинални ... струват към 38-45 лв някъде и са си 1:1 като моите и се захващат с болтове както си трябва ... не знам защо не отидеш да си поръчаш и ти при някой дилър на фиат или в някой магазин ... да влязат в eper-a и да намерят твоите ...Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:abarth77 написа:Kimi_Raikonen написа:Имаше една фирма дето предлагаше лети тасове, но не мога да и намеря сайта сега- ако някой го знае- да казва- мисля че около 60 лв. бяха комплекта алуминиеви и се захващат към 2 от болтовете с допълнителна планка и не падат.
Коментар
-
Никъде не съм казвал, че става дума за "Славянка". Вярно е, че "Славянка" са най-големите магазини за авточасти в Пазарджик, но не са единствените.Аз между другото си намерих още 2 такива оригинални фиатски таса, като на снимките малко по-горе. Сега чакам да се постопли времето, ще ги пръсна със спрей и ще ви покажа резултата.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
PASSARELLA написа:ancho написа:хубав тас, в Пазарджик - невъзможно, особенно ако е и от кака ти Славянка.FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
snake написа:... Сега си имам 3 оригинални фиатски - порядъчно издраскани и изгорели от слънцето, но напълно здрави: Ако си намеря още един такъв, имам си у нас един "сребърен" спрей, като ги пръсна, ще станат като нови.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар