Поразчетох всички постове, и темата ми заприлича на тема от всякакъв форум, но не и на тема от ФИАТ форума.Толкова ли тук не са останали почитатели на италианските автомобили (изключвам phoenix, който направи най-смисленото предложение). Bella, Lancia Lybra изобщо не е рядък автомобил, пълно е по автокъщите, както и по улиците. Просто досега не си им обърнала внимание. Айде бе, тук само аз ли съм фен на FIAT ?!?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети
Collapse
X
-
Immortal написа:Поразчетох всички постове, и темата ми заприлича на тема от всякакъв форум, но не и на тема от ФИАТ форума.Толкова ли тук не са останали почитатели на италианските автомобили (изключвам phoenix, който направи най-смисленото предложение). Bella, Lancia Lybra изобщо не е рядъл автомобил, пълно е по автокъщите, както и по улиците. Просто досега не си им обърнала внимание. Айде бе, тук само аз ли съм фен на FIAT ?!?!
Коментар
-
Един приятел много се беше навил точно за такова Ауди А3 - 99/2000г. ( 1,9 ТДИ ), но като поразпита малко из сервизите какви са цените на ремонтите и на частите за него му стана лошо и се отказа да го взима... в крайна сметка си купи чисто нов Ситроен Ц3 ... Както бяха споменали и колегите по-нагоре - "Дачия да е, но да е нова !"Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Ето тук идва момента за преразглеждане на моето предложениеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Bella написа:И аз БЯХ техен фен...ама това е минало свършено....това оказа се,че няма по-капризна и трудна и скъпа кола за ремонт от шибания Фиат!!!Ами аз за парите дето съм дала по нея за ремонти до сега са като за едно супер А3 2000-2001 с всички екстри!Аман от Фиат!!!Фен,фен но човек трябва да е реалист....Фиат е просто една евтина кола и нищо повече....именно за това е популярен и обичан!Стартовата му цена е ниска,губи си половината от стойноста като се закупи и ремонта му струва повече от самият него....аман от Фиати...
Коментар
-
Ето това беше супер отговор!БЛАГОДАРЯ ти!Дори неможеш да си представиш колко ценни за мен са подобни мнения.Защото аз съм пристрастна,а и вярвам че почти всеки от нас е....но е друго когато си работил над такава кола и си наясно с плюсовете и минусите.Ще търся и Пежо....това също би ми харесало.Благодаря още веднъж
Коментар
-
Bella написа:Ето това беше супер отговор!БЛАГОДАРЯ ти!Дори неможеш да си представиш колко ценни за мен са подобни мнения.Защото аз съм пристрастна,а и вярвам че почти всеки от нас е....но е друго когато си работил над такава кола и си наясно с плюсовете и минусите.Ще търся и Пежо....това също би ми харесало.Благодаря още веднъжAlfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Либрата наистина е добро предложение и дава най-много "кола" за парите си. Ако не - колегата Salvador го каза, ама всички го отсвирихтеSalvador написа:... Погледни на ИЗТОК.Далеееч,далееч на изток...има една държава,на чието знаме има нарисувана голяаааааааама червена точка върху бял фон.И там хората от 20 години правят коли....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Rigel написа:wwweb написа:Мен, ако ме питаш, тия шведи, за 80 години история, не са мръднали грам в дизайнерско отношение.После Алфата била ръбеста
Коментар
-
Както са казали колегите тук някъде из форума четох - > " Не е важно каква марка е автомобила, а как го е поддържал предишния собственик." Преди малко гледах сайта на Дачия България и мернах един логан - 1,4 бензин, първа регистрация 2006 год. , на 5000км., явно е бил тестов автомобил и цената му беше към 13 500 лв., което за такава кола е нищо пари-макар и Дачия - все пак е нова! Но просто като гледам досега наистина най-удачния вариант за теб е Либрата, но всичко вече е до твоят вкус и преценка.Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Koлежке я ми обясни как точно ги минаваш 5000км на седмица с тая твоя лимузна,особенно сега зимата апък ако щеш и лятото Издай ни тайната.Ти до Англия с колата ходила ли си,защото по надалеч от това незнам.Отиване имаш 3500 и вращане пак толкоз.Въпреки че редовно ходя само с едно отиване 2 дена не можеш да се възтановиш апак камули да работиш.Въобще тия 5000км на седмица ти и тираджиите задмина.Браво Хайде сега издайни тайнатаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар