5 страници изписано и накрая усещам как колежката ще продължи да си кара доброто старо Фиатче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети
Collapse
X
-
wwweb написа:5 страници изписано и накрая усещам как колежката ще продължи да си кара доброто старо Фиатче
Коментар
-
Едно Фиат-че Стило 3-врати също е вариант, само май не се вмества много в 10-те бона. Почти не съм видял тема във форума някой да има сериозен проблем със Стило.А каквато и да е неподдържана кола ще ти изневери на път, когато най-малко очакваш. Преди година пред мен на светофара лумна в пламъци от под капака Ауди А6, така че тея съм ги отписал тоталноFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
pakumba написа:вземи си едно браво, ама бензиновоFiat Bravo 80 16V
Коментар
-
Rigel написа:wwweb написа:Мен, ако ме питаш, тия шведи, за 80 години история, не са мръднали грам в дизайнерско отношение.После Алфата била ръбеста
Коментар
-
Чак сега се замислям (не знам, защо), че ако ти се дават 10’000лв. на куп, то вече има не малко нови коли по 20’000лв., които на лизинг за две години може да са без оскъпяване, т.е. с едни 40% първоначална вноска от 8’000лв. (+ около 2000лв. разходи по лизинг, регистарции и т.н. - общо 10’000лв.), ще ти останат да изплащаш 12’000лв. за 2 години - както и да го смятам са по 500лв. на месец Лесно ако решиш да заминеш на някъде ще "продадеш" колата с тристранно споразумение и някой ще продължи лизинга, а ти ще вземеш първоначалната си вноска Мисля, че няма как да загубиш повече от инвестицията в една употребявана кола - не съм пресмятал, но предполагам, ако съде по себе си
Коментар
-
Bella написа:Rigel написа:wwweb написа:Мен, ако ме питаш, тия шведи, за 80 години история, не са мръднали грам в дизайнерско отношение.После Алфата била ръбеста
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар