Предлагам да погледнеш (а и да се качиш да покараш) някоя Lancia Lybra - джамбазите навнесоха доста. Нещо като това. Либра-комби е много красива, модела е фрашкан с екстри - само дето няма навигация за България
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко спам....кола до 10 000 лева .... съвети
Collapse
X
-
Ауди А3 1.9 тди ,най-добрият за дизелов автомобил за жена с цена 10 000 лева !!Може дори и голф 4 ,не знам защо точно голфа и Опел Астрата не ги харесваш Дизелово бмв препъръчвам да не си взимаш ,прекалено е сложно за жена итал .б....ци ги забрави ,това е кола която се купува само нова ,караш 2 години и фърляш !Мерцедесите ,не съм сигурен А-класите 1.7Д как вървят !!но те не са много удобни за дълъг път !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
sclera_bg написа:Предлагам да погледнеш (а и да се качиш да покараш) някоя Lancia Lybra - джамбазите навнесоха доста. Нещо като това. Либра-комби е много красива, модела е фрашкан с екстри - само дето няма навигация за България
Коментар
-
sclera_bg написа:Предлагам да погледнеш (а и да се качиш да покараш) някоя Lancia Lybra - джамбазите навнесоха доста. Нещо като това. Либра-комби е много красива, модела е фрашкан с екстри - само дето няма навигация за България
Коментар
-
Aз ти казах че за 10 000лв и твойте изисквания се около италианското се въртиш.Вярно е че подръжката на италианските е евтина ама постоянно нещо се разваля за тва мерси с тва евтино.На мойта дето я продавам съм и сменил всичко няма вече какво да се развали а и мотора и турбината са като нови,но е намразих тая кола.Затова давай 5000лв и да ти я давам хем знаеш че няма да сменяш нищо повече ,а и хем и аз да си взема Е220 2.2CDI 2000г,апък като събереш малко повечко парички си вземи и ти една Е класаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Bella написа:Още нямам никава потвърдена информация за точните щети.След като ми се потвърди тази информация ще проверя какви са цените в Хитко в Ямбол и ако е във възможностите и желанията ми ще се отремонтира.Според цената ще е и ремонта на колата...ако е много скъпо ще се закърпи за продажба и който я взема да му мисли после.Ако пък е сносна цената ще си я отремонтирам като за мен и ще си я карам во веки веков ... щото тя вече е позлатена Просто явно майката му е в търпението.......иначе този човек дето ми я закара до Дмитровград ми предложи 5 000 лева за нея в това и състояние и да му доплатя някой лев за някоя от неговите коли ... ама мен варианта ОПЕЛ ме кара да получавам сърбежи,колики и дори разни му ти там тикове....направо права умирам ако ще и подарък да е,ама ОПЕЛ да не е ...VW пък е супер дървена и грозна кола....возя се постоянно в един пасат и по-скапана кола като возия е само САЕТ от новичките дето са излъскани,а иначе возят като каруци.При първа потвърдена информация ще пиша тук и ще разчитам на знанията ви,защото виждам че ги имате......БЛАГОДАРЯ ви още веднъж за отговорите и за това,че ме изтърпихте...защото днес съм ужаснафиатче Браво 2.0
Коментар
-
В опели и голфове само съм се возила и не ми допадат...Пасат на 7 години...хммм само не ме питай какъв точно..бензин...тропа,хлопа,постоянно на ремонт не ми се мисли...хората спряха да го ремонтират защото видяха че няма смисъл и ще го карат до като се разпадне...п.п.Само да питам ТЪЗ ЖигУлЪ къде да дода да си гЪ у зема ... па да упрегна неколк кучета и да си уървим по живУ по здравУ
Коментар
-
Моето предложение е:за тези пари може да се намери перфектна Ланчиа Либра с абсолютно всички екстри, като навигация, маркова музика, вграден телефон, една камара въздушни възглавници и какво то се сетиш още. Плюсовете на колата са че окачването е същото като на типо/темпра което е доста евтинко за поддръжка и ремонт а ти предлага всички възможни екстри....примерно и двуозонен климатроник... А и още един + на колата се слага един от най-добрите и дизели 1,9 JTDKато минус ....малко е грозничка във физиономията, но това зависи от човека деили минаваш на същата цена но Алфа 156/166. Но там има много скъпа и сложна поддръжка, разбира се и комфорта е на друго ниво.Аз лично се надявам скоро да се сдобия и с ЛибраСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Bella написа:В опели и голфове само съм се возила и не ми допадат...Пасат на 7 години...хммм само не ме питай какъв точно..бензин...тропа,хлопа,постоянно на ремонт не ми се мисли...хората спряха да го ремонтират защото видяха че няма смисъл и ще го карат до като се разпадне...п.п.Само да питам ТЪЗ ЖигУлЪ къде да дода да си гЪ у зема ... па да упрегна неколк кучета и да си уървим по живУ по здравУфиатче Браво 2.0
Коментар
-
За какво й е Опел Астра дизел, като двигателят му ще е ФИАТски, само за едни ръждиви немски ламарини ли да дава 2 пъти повече пари?Готов съм да споря за Ауди и Голф, че са боклуци, защото доскоро карах Ауди А4 служебно, а сега чат пат 2 голфа ТДИ (единият IV, другият V). НИКОГА не бих си купил такава кола!Не че Темпрата е по-хубава, но има 100-пъти по-добри коли за по-малко пари. Говорим за втора употреба автомобили...Аудито, което карах доскоро с газовия инжекцион излезе 14 хил. лв, с ремонтите досега е надхвърлило 16 хил, като все още един проблем с губене на обороти когато си поиска не е отстранен... То не бяха виещи лагери, не беше предница... на всичко отгоре е без климатик и без бордови компютър... Мерси от такива "автомобили".
Коментар
-
Bella написа:Да ти призная и аз най-много съм навита на А3...и без това отдавна са ми останали очите в тази колица...и с удоволствие бих я карала !Дано само да открия нещо добро за тези пари и да успея да продам Фитока че иначе лошо
Коментар
-
Kuku написа:Bella написа:Да ти призная и аз най-много съм навита на А3...и без това отдавна са ми останали очите в тази колица...и с удоволствие бих я карала !Дано само да открия нещо добро за тези пари и да успея да продам Фитока че иначе лошо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар